O tânără de 15 ani a fost înjunghiată în abdomen de un bărbat băut

O tânără de 15 ani a fost înjunghiată în abdomen de un bărbat băut

Bărbatul a lovit tânăra cu cuţitul în abdomen FOTO arhivă

O tânără de 15 ani a fost înjunghiată, pe o stradă din localitatea arădeană Vânători, de un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice

Ştiri pe aceeaşi temă

Fapta s-a petrecut în seara zilei de 16 ianuarie, iar procurorii arădeni au dispus trimiterea bărbatului în judecată.

„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului Raţ Pavel, pentru săvârşirea infracţiunilor de  tentativă la omor calificat şi portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului. În urma probatoriului administrat în cauză a rezultat faptul că în seara zilei de 16.01.2014, în jurul orei 2000, in timp ce inculpatul se deplasa prin localitatea Vânători (com. Mişca), judeţul Arad, în stare de ebrietate şi având asupra sa la brâu un cuţit cu lungimea de 36,5 cm şi lama de 22 cm, a întâlnit-o pe partea vătămată LDD în vârstă de 15 ani căreia i-a aplicat o lovitură de cuţit în abdomen. Potrivit raportului de constatare medico-legală cu examinarea persoanei întocmit în cauză, leziunile traumatice suferite de partea vătămată au necesitat pentru vindecare un număr de 30-40 zile de îngrijiri medicale iar viaţa acesteia a fost pusă în pericol. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Arad”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.
 

 

Vă mai recomandăm: Bărbat înjunghiat în Militari. Agresorul a fost prins

Dorin Alimpescu a fost trimis în închisoare după ce şi-a înjunghiat soţia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările