O româncă va vinde turtă dulce în Olanda. Banii vor merge la renovarea unei secţii a spitalului din Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Nyeki va merge să vândă turtă dulce în Olanda FOTO Claudia Untaru
Anamaria Nyeki va merge să vândă turtă dulce în Olanda FOTO Claudia Untaru

Preşedinta Cetăţii Voluntarilor, Anamaria Nyeki Popa, a plecat în Olanda, unde va participa timp de trei zile la un festival al românilor.

Acolo va vinde turtă dulce, iar banii adunaţi vor merge către proiectul „CuDragPentruViitor” care prevede renovarea Secţiei Boli Infecţioase Copii din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad.

„Vindem turtă dulce timp de 3 zile la Festivalul Românilor din Olanda pentru proiectul nostru de la spital. Tare bucuroşi am fost că ne-au ales să fim parte din frumosul eveniment. Cu mândrie voi reprezenta oraşul meu în cadrul festivalului. Nu avem aşa multă turtă dulce în bagaj câte zâmbete vrem să desesenăm pe chipul copiilor spitalizaţi. Zecile kilograme de turtă dulce au fost realizate de Eniko Blanka. Doamne ajută la rezultate bune”, a declarat Anamaria Nyeki Popa.

turta dulce

Lucrările privind renovarea secţiei sunt în toi.

„În prezent am finalizat 50% din lucrările prevăzute în proiect. Mai avem acum zugrăvirea pereţilor, montarea covorului pvc, instalaţiile sanitare, instalarea glasvandurilor, decorul şi instalarea fluidelor medicale. În continuare mai avem mare nevoie de ajutorul comunităţii pentru a putea finaliza acest proiect, şi aici mă refer la reabilitarea parterului şi a subsolului clădirii” , a declarat Anamaria Nyeki.

Vă mai recomandăm: Lucrările la renovarea unui etaj al secţiei infecţioase au ajuns la jumătate. Arhiepiscopia Aradului printre donatori

Femeia care renovează voluntar o secţie pentru copii în spitalul din Arad. „Au fost momente în care am vrut să dăm înapoi banii adunaţi cu greu“

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite