O profesoară universitară a fost bătută de un fost student

O profesoară universitară a fost bătută de un fost student

Profesoara a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale

O profesoară de la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad a fost agresată chiar în biroul său de către un fost student. Acesta a intrat în clădirea universităţii şi a mers direct în biroul profesoarei, de 43 de ani, unde a început să o lovească cu pumnii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Martorii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112 pentru ajutor.

După ce a lovit-o, tânărul i-a luat profesoarei telefonul mobil şi a fugit. Poliţiştii care au ajuns imediat la faţa locului au reuşit să-l prindă repede pe agresor.

„În urma verificărilor s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani a intrat fără drept în incinta universităţii, într-un birou profesoral şi a lovit-o pe femeia de 43 de ani, cadru didactic. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. La plecare tânărul şi-a însuşit telefonul mobil al victimei. Acum se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. În cazul în care victima va depune plângere penală se vor efectua cercetări şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt IPJ Arad.

Acesta mai spune că din primele cercetări nu a existat un motiv întemeiat. Reprezentanţii universităţii spun că este vorba despre Adrian Chevereşan, un tânăr care a fost student la ei.

Profesoara agresată este conferenţiar universitar Eugenia Ţigan, iar cei de la universitate spun că nu a avut niciodată ore cu tânărul. 

 

Vă mai recomandăm: O profesoară de 87 de ani, din Turda, bătută în urmă cu două săptămâni de hoţi pentru 700 de lei, a murit la spital

Profesoară agresată de părinţii unei eleve, la Şcoala „B.P. Haşdeu“ din Constanţa

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: