O maşină cu însemnele Camerei Deputaţilor a blocat poarta casei unei femei care susţine că este bolnavă. La volan se afla tatăl unui deputat PNL

O maşină cu însemnele Camerei Deputaţilor a blocat poarta casei unei femei care susţine că este bolnavă. La volan se afla tatăl unui deputat PNL

Maşina cu însemnele Camerei Deputaţilor. Sursa: Facenbook

O maşină cu însemnele Camerei Deputaţilor a blocat joi, 8 februarie, în centrul municipiului Arad, poarta casei unei femei care susţine că este bolnavă. La volan se afla un cunoscut medic din Arad, tatăl unui deputat PNL de Prahova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc pe strada Ion Vidu din centrul Aradului, iar maşina avea afişat pe bord un permis de acces auto şi parcare eliberat de către Camera Deputaţilor. Femeia din Arad, care a postat şi pe Facebook fotografii cu maşina care blochează poarta casei, spune că urmează un tratament medical si are pe mână un ac de perfuzie.
 
În fotografii se vede că pe bordul maşinii se află un ecoson pentru acces auto şi parcare eliberat pentru anul 2018 de Camera Deputaţilor, pentru numărul de înmatriculare AR13POD.
 
Femeia a chemat poliţia pentru că avea o urgenţă medicală şi spune că nu putea merge la spital.
 
Şoferul este un cunoscut medic din Arad, fost ditector al Maternităţii, Sorin Prişcă, tatăl deputatului PNL de Prahova Răzvan Prişcă.

Medicul a recunoscut că a parcat în acel loc, spunând că se afla la cabinetul medical la care lucrează şi că nu a găsit alt loc de parcare în centrul municipiului, însă nu a comentat în vreun mod motivul pentru care folosea un ecuson eliberat de Camera Deputaţilor. 
 
Bărbatul a fost amendat cu 580 de lei şi a mai fost sancţionat şi cu trei puncte de penalizare pentru staţionare interzisă.
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
 
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările