O femeie a găsit un dinte în pizza pe care o comandase la domiciliu

O femeie a găsit un dinte în pizza pe care o comandase la domiciliu

Dintele cariat a fost găsit într-o felie de pizza

O arădeancă susţine că a găsit un dinte cariat într-o pizza pe care o comandase de la Pizza 5 Colţuri.Tânăra, Ardelean Florina Diana, a apostat pe pagina de Facebook mai multe fotografii în care pe un şerveţel apare un dinte, alături de feliile de pizza.

Ştiri pe aceeaşi temă

Comentariile generate pe reţeaua de socializare ca urmare a fotografiilor postate sunt dintre cele mai diverse, însă toate dezaprobă modul de a face comerţ  şi îndeamnă la depunerea unei reclamaţii la Protecţia Consumatorilor.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii pizzeriei spun că au oferit o altă pizza, în compensaţie.

 "Incidentul s-a petrecut aseară (n.r. duminică). A fost o comandă la domiciliu, am fost sunaţi să ni se spună despre faptul că au găsit un dinte în pizza, iar ulterior am trimis altă pizza la adresa respectivă. Noi avem dintele şi vom face o cercetare să vedem cu exactitate ce s-a întâmplat. Nu pot spune cu siguranţă dacă este vina noastră sau nu. E posibil ca dintele să fi apărut în pizza de la cei care au comandat-o", spune Daniel Şerb, reprezentant al Pizzeriei 5 Colţuri din Arad.

Vă mai recomandăm: Cea mai bună reţetă pentru o pizza de casă delicioasă. De ce nu este bine ca aluatul să fie întins cu făcăleţul

Reţetă fără coacere: cum se face pizza perfectă pentru Postul Crăciunului

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările