Momentul în care bolidul omului de afaceri Ioan Crişan sare în aer la Arad VIDEO

Momentul în care bolidul omului de afaceri Ioan Crişan sare în aer la Arad VIDEO

Din maşina lui Ioan Crişan a mai rămas doar o grămadă de fiare arse. FOTO Aradon

Mercedesul omului de afaceri arădean Ioan Crişan a explodat sâmbătă dimineaţa în parcarea unui supermarket din Arad. Crişan a murit în maşina curprinsă de flăcări.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s- au spart în urma exploziei maşinii la ieşirea din parcarea supermarketului Profi. O echipă de experţi din Capitală se deplasează la Arad pentru anchetă.
 
„Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.  Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe”, a anunţat IGPR. 
 
 
Între timp, reprezentanţii SRI au anunţat că exclud varianta unui atentat terorist, însă rămân alte piste pe care va merge ulterior ancheta.
 
„SRI participă la ancheta desfăşurată de Poliţia Română şi, împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Criminalistică se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist", se precizează într-un scurt comunicat emis sâmbătă de SRI.
 
Vă mai recomandăm şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările