Momentul în care bolidul omului de afaceri Ioan Crişan sare în aer la Arad VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din maşina lui Ioan Crişan a mai rămas doar o grămadă de fiare arse. FOTO Aradon
Din maşina lui Ioan Crişan a mai rămas doar o grămadă de fiare arse. FOTO Aradon

Mercedesul omului de afaceri arădean Ioan Crişan a explodat sâmbătă dimineaţa în parcarea unui supermarket din Arad. Crişan a murit în maşina curprinsă de flăcări.

Potrivit martorilor, parte din geamurile de la etajul 1 al blocului Z 11 s- au spart în urma exploziei maşinii la ieşirea din parcarea supermarketului Profi. O echipă de experţi din Capitală se deplasează la Arad pentru anchetă.

„Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române a dispus deplasarea, de urgenţă, la faţa locului, a unor specialişti din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică, Direcţiei de Investigaţii Criminale, Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.  Echipa de specialişti este coordonată de adjunctul directorului Direcţiei de Investigaţii Criminale, comisar-şef de poliţie Cristian Gheorghe”, a anunţat IGPR. 

Între timp, reprezentanţii SRI au anunţat că exclud varianta unui atentat terorist, însă rămân alte piste pe care va merge ulterior ancheta.

„SRI participă la ancheta desfăşurată de Poliţia Română şi, împreună cu specialiştii de la Institutul Naţional de Criminalistică se realizează expertiza pirotehnică. Au fost prelevate probe care urmează a fi analizate în laborator pentru a se stabili ce tip de substanţe au fost folosite şi au facilitat aprinderea. Primele cercetări demarate de SRI exclud ipoteza unui atentat terorist", se precizează într-un scurt comunicat emis sâmbătă de SRI.

Vă mai recomandăm şi:

 

Primele imagini cu explozia maşinii unui om de afaceri arădean. Ipoteza experţilor în investigaţii criminale sosiţi special de la Bucureşti VIDEO

 

O limuzină Mercedes a explodat în parcarea unui supermarket din Arad. Fostul socru al unui deputat a murit FOTO VIDEO

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite