VIDEO Maria Iordana Rad a lansat alături de alţi 19 solişti un nou volum

VIDEO Maria Iordana Rad a lansat alături de alţi 19 solişti un nou volum

Maria Iordana Rad

Cântăreaţa de muzică populară Maria Iordana Rad a lansat alături de alţi 19 solişti un nou volum „La joc şi la petrecut, românul e ne-întrecut ”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Solista este născută în judeţul Hunedoara, comuna Paroşeni, dar de câţiva ani locuieşte în Arad. Ea a îndrăgit muzica populară de la vârsta de 16 ani. Pasiunea pentru muzică putem spune că o are de la ambii părinţi. Tatăl ei este preot, iar mama educatoare.

La Arad, Iordana a absolvit Şcoala Populară de Artă şi Teologia. De curând aceasta a început o nouă colaborare cu solistul şi instrumentistul Cosmin Marta şi urmează să lanseze patru piese noi. De asemenea, ea colaborează cu Emil Pnasek cu care a realizat două videoclipuri.

Solista a devenit cunoscută când a participat în anul 1996 la Iaşi, la Festivalul Flori de Măr, apoi a urmat un turneu în Italia unde publicul a primit-o cu multă căldură. Pentru că nu a uitat de unde a plecat când are ocazia mai cântă la evenimentele organizate în zona în care s-a născut.

Ultimul fiind Nedeea Vulcăneană la care a cântat cu mare drag. De asemenea, ea a participat la numeroase evenimente caritabile. 

 

Vă mai recomandăm: Cel mai nou volum al seriei de autor N. Steinhardt va fi lansat după 24 de ani de la moartea autorului

Sega ne spune din nou „Namaste“ prin lansarea celui de-al doilea volum din trilogie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: