VIDEO Maiorul SRI arestat la Arad pentru trafic de droguri era chiar şeful de la Antidrog. Complicele său, un notoriu „dealer“ local condamnat în trecut la închisoare

VIDEO Maiorul SRI arestat la Arad pentru trafic de droguri era chiar şeful de la Antidrog. Complicele său, un notoriu „dealer“ local condamnat în trecut la închisoare

Imagine din sediul central al SRI FOTO Adevărul

Ciprian Sabin Mareş este maiorul SRI din Arad care a fost reţinut vineri, 18 august, după percheziţii coordonate de procurorii DIICOT într-un dosar de trafic de droguri. Mareş este chiar şeful Departamentului Antidrog din cadrul sucursalei SRI.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: DIICOT a făcut publice imaginile video din momentul arestării dealerului Edi Pălincaş şi a maiorului SRI Ciprian Sabin Mareş.

Ciprian Sabin Mareş a fost trimis în arest preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii judecătoreşti luate la Tribunalul Arad în seara zilei de vineri, 18 august.

Procurorii de la Biroul Teritorial Arad al DIICOT l-au reţinut vineri pe maiorul SRI şi pe un complice, pentru trafic de droguri de risc.

La data de 18 august 2017, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a suspecţilor: M. C. S., maior în cadrul Serviciului Român de Informaţii - Serviciul Judeţean de Informaţii Arad, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată şi P.E., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada 11.08. – 16.08.2017, la date diferite şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, suspectul M. C. S. a vândut în două rânduri droguri de risc (100 grame cannabis), respectiv de mare risc (6 grame cocaină) fără drept, cu sumele de 2.050 lei, respectiv 600 euro (din care s-au remis 300 euro).

De asemenea, în data de 17.08.2017, orele 19.45 - 20.50, în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale, suspectul a vândut droguri de risc (100 grame cannabis) fară drept, cu suma de 400 euro şi 200 lei, respectiv a deţinut droguri de risc (250 grame de cannabis), fără drept şi în scop de comercializare, în imobilul său situat in municipiul Arad, judeţul Arad, fiind surprins cu ocazia realizării flagrantului şi a percheziţiei domiciliare”, se arată în comunicatul remis de DIICOT.

Video preluat de la specialarad.ro

Cel de-al doilea suspect arestat preventiv vineri seara pentru 30 de zile este Eduard Pălincaş (41 de ani), cu antecedente penale, cunoscut ca „dealer” local şi regional de droguri. Acesta a fost condamnat în 2002 la opt ani de închisoare după ce a fost prins, alături de alţi doi bărbaţi, încercând să vândă un kilogram de marijuana.

Una dintre cele patru percheziţii ale procurorilor DIICOT făcute în cursul zilei de vineri, 18 august 2017, a avut loc chiar la sediul SRI Arad, fiind vizat biroul maiorului Ciprian Sorin Mareş, din care au fost ridicate documente. Potrivit rezoluţiei de arestare, Eduard Pălincaş este cel care i-ar fi vândut drogurile maiorului SRI Mareş, care era chiar şeful Departamentului Antidrog din cadrul SRI Arad.

Vă mai recomandăm:

Un maior SRI a fost reţinut pentru trafic de droguri la Arad. O instituţie publică a fost percheziţionată de către procurori

De la consumator la traficant de droguri. Povestea unui licean căzut în mirajul stupefiantelor şi al banilor făcuţi uşor

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: