Luna viitoare încep lucrările de amenajare a pistelor pentru biciclete

Luna viitoare încep lucrările de amenajare a pistelor pentru biciclete

În toate oraşele din ţară s-au amenajat piste pentru biciclişti FOTO arhivă

Autorităţile arădene au anunţat că lucrările la pistele pentru biciclete în municipiu vor începe în luna martie. Lucrările vor fi executate pe o perioadă de 24 de luni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acestea spun că joia viitoare va avea loc predarea de amplasament, după care pot începe lucrările. „Va fi demarată prima etapă din proiectul de realizare a pistelor. Lucrările vor începe în zona Micălaca şi sperăm să avem măcar jumătate din cei 14 kilometri de piste de biciclete realizaţi în municipiul Arad”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

Procedurile de licitare a lucrărilor pentru construirea unei piste pentru biciclişti cu o lungime de 12,5 kilometri în municipiul Arad au început în luna octombrie 2013. Contractul de lucrări „Amenajare piste de biciclişti pe faleza Mureş din municipiul Arad” a fost câştigat de asocierea dintre trei firme, respectiv SC Syl Con Trans SRL, SC Electro Construct SRL şi SC Lile Service GC SRL. Lucrările vor costa 5,4 milioane de lei plus TVA.

Primarul a anunţat că un kilometru şi jumătate din pista iniţială va fi realizat în cadrul altui proiect, finanţat cu bani europeni. Pista de biciclete va fi amenajată pe faleza Râului Mureş şi va face lagătura între cartierul Micălaca şi Pădurea Ceala. 

 

Vă mai recomandăm: Aradul va avea peste doi ani una dintre cele mai mari reţele de piste de biciclete din România

Piste de biciclete pe Faleza Mureşului. Lucrările vor începe în curând.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările