Licitaţie pentru locurile de parcare din cartierul Micălaca

Licitaţie pentru locurile de parcare din cartierul Micălaca

În mai multe cartiere din Arad au fost amenjate parcări FOTO arhivă

Reprezentanţii Primăriei Arad anunţă începerea procedurilor de licitaţie a locurilor de parcare marcate şi numerotate, rămase libere în zona Micălaca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru participarea la procedura de licitare, locatarii din această zonă vor depune, la Primăria Municipiului Arad, camera 5 (Palatul Cenad), până vineri, 17 mai mai multe documente.

Este vorba despre cerere tip (la camera 5 Primărie sau pe site-ul primariaarad.ro); documente privind domiciliul/rezidenţa: copie B.I./C.I. sau actul de proprietate, contract de închiriere în imobilul aparţinând asociaţiei de proprietari/locatari, act de donaţie sau moştenire; copie după certificatul de înmatriculare a autovehiculului/autovehiculelor deţinute în proprietate sau folosinţă; documente privind dreptul de folosinţă (utilizare) a autovehiculului: contract de leasing, act de donaţie, act de moştenire, contract de comodat; certificat de încadrare într-o grupă de handicap, dacă este cazul; dovada că este veteran de război sau beneficiar al Decretului - Lege nr. 118/1990, dacă este cazul; cupon de pensie (soţ+soţie) pentru acordarea reducerii în cazul pensionarilor cu o pensie medie sub salariul minim pe economie şi declaraţie pe propria răspundere că nu deţine garaj amplasat pe domeniul public (la camera 5 Primărie sau pe site-ul primariaarad.ro).

Sunt rămase libere 53 de locuri în zona Billa, 18 locuri la Blocul 102, iar la G.Ciuhandru 41 locuri. Lista cu locurile libere se poate consulta la sediul din B-dul Revoluţiei nr. 50.

Licitaţia va avea loc joi, 30 mai 2013, ora 09.00, în sala Cinematografului Arta, din str.Vasile Alecsandri. 

Mai puteţi citi: Mii de locuri de parcare se scot mâine la licitaţie

Noi licitaţii pentru locurile de parcare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările