La Expo Arad Internaţional vor fi amenajate două săli de conferinţe cu aproape o mie de locuri

La Expo Arad Internaţional vor fi amenajate două săli de conferinţe cu aproape o mie de locuri

Construcţia se va afla între cele două pavilioane

Noul centru de conferinţe de la Expo Arad Internaţional, care se află acum în construcţii se va realiza în sistem de P+1, parterul cuprinzând un restaurant cu o capacitate de 70 de locuri şi o sală de conferinţe de 650 de locuri, iar la etaj se va afla o sală de conferinţe de 300 de locuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, în parteneriat cu Autoguvernarea judeţului Bekes, Fundaţia de Interes Public pentru Dezvoltarea Localităţii şi Dezvoltare Regională a Intreprinzătorilor Judeţului Békés şi Camera de Comerţ şi Industrie Békés derulează din luna septembrie a anului 2010 proiectul AB-Expo în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră HURO 2007 – 2013.

Scopul principal al proiectului îl constituie consolidarea relaţiilor economice între cele două ţari partenere, activitate realizată prin crearea unei infrastructuri de bază la Békéscsaba şi dezvoltarea complexului Expo Arad Internaţional cu un centru de conferinţe, realizarea unor servicii care să stimuleze interesele comune în afaceri care vor împiedica dezvoltarea divergentă a economiilor zonei transfrontaliere şi organizarea unor evenimente comune. Proiectul are o valoare de 4.169.304 euro şi se va finaliza în luna august a anului 2012.

La începutul lunii iunie a fost semnat contractul de începere a construcţiei pentru cel de-al treilea pavilion al Expo Arad Internaţional, iar construcţia propriu-zisă a început în luna iulie a acestui an şi se va finaliza în vara anului 2012. 

Cei de la Expo spun că extinderea complexului expoziţional cu noul centru oferă posibilitatea organizării unor evenimente de amploare, găzduind simultan expoziţii, conferinţe, întâlniri de afaceri şi alte tipuri de acţiuni, a căror rezultate se vor reflecta în mod pozitiv asupra mediului economic arădean.

În cadrul târgului Agromalim a fost organizat evenimentul de punere a pietrei de temelie pentru noul centru de conferinte din cadrul Expo Arad International, la acesta participând Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Valeriu Tabără, reprezentantul proiectului din partea Autoguvernării Judeţului Bekes, precum şi oficialităţi locale.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările