Jurnalista Anca Mureşan a fost găsită moartă după ce a consumat „şoricioaică” şi a intrat în râul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anca Mureşan, o jurnalistă plină de viaţă. foto: Facebook
Anca Mureşan, o jurnalistă plină de viaţă. foto: Facebook

Destin tragic pentru o tânără jurnalistă din Arad, care a murit la doar 47 de ani, în apele Mureşului. Apropiaţii spun însă că ultimii ei din viaţă au fost un chin, după ce a intrat într-un anturaj dubios. Înainte să moară, consumase "şoricioaică", împreună cu iubitul ei.

Dispariţia femeii a fost sesizată joi după amiaza, după ce bărbatul cu care a consumat “şoricioaică” în zona Splaiul Mureşului şi-a revenit de sub efectul substanţei. Se pare că acesta era iubitul ei, un interlop local. Potrivit Aradon.ro, el a spus Poliţiei că miercuri seara au consumat substanţe cu efect psihoactiv, că femeia s-a dezbrăcat şi a intrat în apă să se scalde. Pompierii au fost solicitaţi pentru efectuarea căutărilor pe cursul râului. Din păcate, tot ei au confirmat vineri seara moartea Ancăi Mureşan. Trupul arădencei a fost găsit în jurul orei 23:30 în zona Pecica, după ce apele Mureşului l-au scos la suprafaţă.

Înainte să moartă a consumat droguri cu iubitul ei

„Astăzi (n.r. joi), în jurul orei 13.30, am fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, despre faptul că aseară prietena lui ar fi sărit în râul Mureş. Din primele verificări, a reieşit că în seara zilei de 14 iulie, cei doi ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv, iar la un moment dat femeia în vârstă de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sărit în râul Mureş. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, care în acest moment efectuează căutări pe cursul râului”, a declarat inspector de poliţie Livia Pescar.

Citeşte continuarea pe click.ro

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite