Judoka de la CSM Arad din nou pe tatami

Judoka de la CSM Arad din nou pe tatami

FOTO Dorin Drimbre

Judoka de la CSM Arad, sub conducerea antrenorului Dorin Drimbe, au participat, zilele trecute, la un stagiu  de pregătire organizat în localitatea Mondsse, din Austria la care au fost prezenţi peste 350 de judoka.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judoka arădeni şi-au încărcat forţele pentru competiţiile oficiale din sezonul de toamnă. Vreme de o săptămână s-au pregătit în compania altor  judoka de la de cluburi din, Ialia, Ungaria, Germania, România şi Austria.
 

„La fel ca şi în anii trecuţi, cantonamentul s-a încheiat pe data de 26 august 2017 cu un turneul internaţional de verificare  ediţia 19-a “Kupa P.S.V. Salsburg”, la care judoka de la CSM Arad reuşeşte să-şi menţină din nou locul pe podiumul de premiere în urma clasamentului pe cluburi participante, situându-se pe locul secund după cei de la la clubul organizator PSV Salzburg. Ne mândrim că deşi am fost cu un număr redus de sportivi înscrişi în competiţie am reuşit să ne situăm înaintea unor cluburi din Viena , Germania, Ungaria, care au înscris în competiţie un număr mare de judoka”, spune Dorin Drimbre, antrenorul secţiei de  judo  C.S.M. Arad.


Sportivii care au reprezentat judeţul Arad s-au luptat cu spor pe tatami pentru a câştiga medalii frumoase, dar şi experienţă. La acesată competiţie s-au evidenţiat următorii judoka :
U-10
Loc.1- Mercea David ,
U-12
Loc.1-  Mercea Cristiana,
U-14
Loc.1- Ciopraga Andreea şi Calmar Gabriel,
Loc.2- Novac Paula,
Loc.3- Vlădoaia David şi Ostoin Adrian,

U-16
Loc.1 – Ursu Raul şi Copăceanu Georgeana (legitimata la CS Caransebes),

Au pierdut pentru medalia de bronz: Botezatu Luca şi Vidam Kevin. 

„Stagiul a fost un real succes. Sportivii care vor participa în această toamnă la competiţiile oficiale de nivel naţional  au luat contact din nou cu duelurile de pe tatami. Între CSM Arad şi clubul organizator din Salzburg există o colaborare foarte bună, care datează de zece ani buni, constând în  schimburi de experienţă sau invitaţii la competiţii organizate de fiecare club”, a mai precizat Dorin Drimbe.

Prima săptămână din luna septembrie vom participa la Turneul Internaţional Semenic Fest Judo Gărâna de la Semenic.  Urmează apoi ediţia a XV-a a Turneului Internaţional de judo  „Cupa Aradului”, care îşi v-a deschide porţile la data de 19 septembrie 2017, şi a V-a ediţie a competiţiei ”Euroregional Liga”.

Vă mai recomandăm: Aradul printre fruntaşele judo-ului românesc. S-au întors cu opt medalii, printre care aur şi argint

Campionul care a devenit antrenor şi care a creat „Judo pentru toţi”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările