Judecătoarea şpăgară Floriţă Boloş, eliberată condiţionat

Judecătoarea şpăgară Floriţă Boloş, eliberată condiţionat

Floriţă Boloş a fost eliberată.Foto arhivă adevarul.ro

Floriţă Boloş, fosta preşedintă a Judecătoriei Ineu, a fost eliberată. Boloş fusese condamnată la patru ani de închisoare cu executare după ce a fost prinsă luând mită pentru a da anumite soluţii în procesele pe care le judeca.

Ştiri pe aceeaşi temă

Floriţă Boloş a fost eliberată în urma unei decizii a Tribunalului Arad. Fosta judecătoate a cerut Judecătoriei Arad să fie eliberată condiţionat, însă această instanţă a respins cererea.

Boloş a atacat decizia şi a avut câştig de cauză la Tribunalul Arad. „Admite contestaţia formulată de persoana condamnată Boloş Floriţă, în prezent deţinută în Penitenciarul Arad, împotriva sentinţei penale nr. 1232 din 02.06.2016, pronunţată de Judecătoria Arad pe care o desfiinţează şi, în soluţionarea cauzei, admite propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din Penitenciarul Arad şi dispune liberarea condiţionată a persoanei condamnate Boloş Floriţă, din executarea pedepsei rezultante de 4 ani închisoare”, se arată în decizia Tribunalului Arad.

Deşi se află momentan în libertate, Floriţă Boloş este cercetată într-un alt dosar de corupţie. DNA o acuză pe fosta judecătoare de abuz în serviciu contra intereselor publice, şi a trimis-o în judecată.

Vă mai recomandăm: Judecătoarea Floriţa Boloş, arestată pentru luare de mită, a fost suspendată din funcţie de secţia de judecători a CSM

Floriţă Boloş, judecătoarea care a retrocedat un sat întreg – trimisă patru ani după gratii

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările