GALERIE FOTO! Monica a plecat pe cealaltă lume înconjurată de flori şi oameni cu suflet. Mama şi bunica au făcut spectacol de ochii lumii!

GALERIE FOTO! Monica a plecat pe cealaltă lume înconjurată de flori şi oameni cu suflet. Mama şi bunica au făcut spectacol de ochii lumii!

Fetiţa a fost condusă pe ultimul drum de zeci de oameni

În urmă cu câteva minute, micuţa Monica Cismaş a plecat spre cealaltă lume. Îmbrăcată în rochiţă de mireasă, cu pantofiori de lac şi ţinând în mânuţă un buchet de flori, fetiţa a fost condusă pe ultimul drum de către zeci de oameni, care, auzind de suferinţa prin care trecuse, au venit să îi aducă un ultim omagiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mama şi bunica au ţipat de necaz

Atât Cristina Negrea cât şi Rozalia Cismaş, mama şi bunica fetiţei, au vegheat la căpătâiul Monicăi. Mama a ţinut încontinuu mâna pe fruntea micuţei sau pe mânuţele ei, acum reci. Nu a vărsat însă nici o lacrimă şi şi-a ţinut încontinuu aţintită privirea spre chipul Monicăi. Bunica s-a arâtat mult mai afectată şi a leşinat de câteva ori în timpul slujbei.

Mamă denaturată: un copil i-a murit de foame, celălalt a fost abandonat la naştere. "Prioritar e să fac bani", spune mama

Copii au adus flori pentru Monica

Mai mulţi copii de la Şcoala Generală din localitatea Fântânele au venit cu bucheţele de flori pentru Monica.

Poliţiştii din Banat au sărit în ajutor

Prezenţi la funerarii au fost şi reprezentanţii Sindicatului Poliţiştilor din Banat. Impresionaţi peste măsură de drama fetiţei, imediat ce au văzut la televizor ştirea au sunat să afle cât mai multe detalii, pentru a putea să ofere sprijin.
“Noi am cumpărat sucuri, colaci, cozonaci, prosoape şi tot ce a mai fost nevoie pentru ca fetiţa să aibă parte de o înmormântare creştinească aşa cum trebuie”, a declarat Nica Lucian, vicepreşedintele Sindicatului Poliţiştilor din Banat.


Alături de Florina Margea, cea care a avut grijă de fetiţă în ultimele săptămâni de viaţă, doctoriţa Anca Leviţchi şi alte tinere care au fost lângă Monica atunci când îi era mai greu şi poliţiştii au privit cu ochii plini de lacrimi, ceremonia creştinească.

Povestea fetiţei care a murit de dorul mamei sale

“Nu am putut face nimic. Am şi eu copii mei”

Unchiul soţului Cristinei Negrea, care abia astăzi a sosit la înmormântare, a susţinut că deşi îi pare enorm de rău pentru Monica, nu a putut face mai mult.
“Cât a fost Cristina cu nepotul meu căsătorită, el avea grijă de Monica, ca şi cum ar fi fost copilul lui. După ce ei s-au despărţit, nu la mult timp, fetiţa a ajuns la spital. Eu am mai fost să o văd imediat ce am aflat, dar ştiţi, şi eu am patru copii de crescut....Tatăl vitreg al Monicăi este plecat în Italia la muncă şi nu a putut să vină”, a susţinut unchiul Monicăi, Alexandru Stoica.
Acesta a povestit că micuţa era perfect sănătoasă şi că nu poate să îşi explice gestul Cristinei Negrea.


“Bunica şi mama au făcut spectacol la groapă”

Ca şi cum ar fi făcut tot ce le-ar fi stat în putinţă pentru a o ajuta pe micuţă, Rozalia Cismaş a strigat încontinuu spre sicriul unde era aşezat trupul neînsufleţit al fetiţei.

“Monica hai cu noi acasă. Hai mamă să am grijă de tine. Hai Monica, nu te duce în groapa aia rece şi întunecoasă”, a strigat bunica, ca şi când ar fi uitat că a semnat o hârtie prin care şi-a exprimat dorinţa ca Monica să ajungă în grija statului, ea nedorind să o aibă alături.

Gestul femeilor de a striga şi de a se întinde pe pământul din preajma gropii unde groparii tocmai coborau sicriul Monicăi, a fost dispreţuit de toţi cei prezenţi la înmormântare.

“Nu sunt femei. Fac aici spectacol de ochii lumii. Au uitat când au lăsat-o pe biata fetiţă să zacă a nimănui pe spital. Şi dacă un câine era, nu procedai aşa. Ar trebui să fie închise în puşcărie. Pentru ele nu este lege?”, a susţinut Elena Băcoi, o localnică care a participat la funerarii.

UPDATE Șocant: O fetiță de 10 ani s-a stins de dorul mamei care a părăsit-o în spital. Mama spune că nu e de vină

Poliţistul către bunică: “Sunteţi o nesimţită. Punct.”

Atât doctoriţa care a îngrijit-o pe fetiţă cât şi unul dintre poliţiştii din Caraş nu s-au mai putut abţine de a privi cum mama şi bunica au jucat rolul victimelor la mormântul fetiţei şi au răbufnit într-un mod cât se poate de elegant, atunci când bunica le-a mulţumit pentru gestul lor.

“Doamnă, nouă nu trebuie să ne mulţumiţi pentru absolut nimic. Noi tot ce am făcut, am făcut din suflet pentru Monica. Atât. Personal, vă doresc multă sănătate şi tot ceea ce e mai bun. Nu sunt în măsură să vă judec însă vreau doar să vă spun un lucru: Sunteţi o nesimţită. Punct”, a susţinut emoţionat unul dintre poliţiştii care au venit să ofere sprijin pentru înmormântarea fetiţei.
 

Citește și:

După cazul fetiţei care s-a înfometat până a murit, Ministerul Muncii modifică legislaţia privind protecţia copilului

Poliţiştii au început o anchetă în cazul fetei care s-a înfometat de dorul mamei

Psihologul Daniela Gheorghe: „Fetiţa putea fi salvată dacă se apela la un profesionist”Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările