FOTO VIDEO Student la Teologie, vedetă în muzica religioasă: „Îi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru acest dar“

FOTO VIDEO Student la Teologie, vedetă în muzica religioasă: „Îi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru acest dar“

Bogdan are 21 de ani

Un tânăr din Arad a descoperit că are un talent pentru muzica bisericească şi pentru cea folclorică, după ce s-a înscris la facultatea de Teologie. Băiatul provine dintr-o familie modestă, cu frică de Dumnezeu, după cum spune chiar el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bogdan Noghiu are 21 de ani şi a lansat un album cu cântece religioase, iar acum se pregăteşte să scoată un album cu muzică folclorică tradiţională. Bogdan este un tânăr implicat în societate, care participă şi la foarte multe acţiuni de caritate. Nu există sărbătoare în care tânărul să nu meargă alături de alţi arădeni să ducă un dar bătrânilor sau copiilor aflaţi în suferinţă. Tânărul este absolvent al Seminarului Teologic Ortodox din Arad, iar în prezent este student în anul III al Facultăţii de Teologie Ilarion V. Felea din Arad.

„Odată cu intrarea mea pe porţile Seminarului Teologic, mi-am descoperit talentul pe care mi l-a înzestrat Dumnezeu, acela de a cânta. De atunci am devenit pasionat de muzica bisericească şi de muzica folclorică tradiţională românească. Îi mulţumesc bunului Dumnezeu pentru acest dar revărsat asupra mea”, spune Bogdan.

Albumul lansat de Bogdan Gheorghe Noghiu conţine opt cântări bisericeşti, printre care „Aşa grăieşte Domnul slavei“, „O, Măicuţă Sfântă”, „De la margini, o, apostoli”, „Sub o salcie înaltă”.

Bogdan spune că a lansat albumul cu cântece religioase „pentru a împărtăşi cu toţi cei din jurul meu întocmai ca în pilda talanţilor, conform căreia, dacă ai un talant trebuie să-l împarţi la doi, iar acum mă pregatesc cu ajutorul lui Dumnezeu să scot şi un album cu muzică folclorică tradiţională”.

Bogdan ştie că numele lui are o semnificaţie aparte, mai exact tradus din limba slavonă înseamnă ,,Darul lui Dumnezeu”. Arădeanul nu a stat niciodată deoparte şi, în preajma sărbătorilor, alături de alţi tineri, a făcut cadouri persoanelor aflate în dificultate.

De asemenea, de 1 şi 8 Martie a fost pe stradă împărţind flori şi mărţişoare. Bogdan Noghiu este tânărul care la începutul anului 2014 a câştigăt o excursie la Bruxelles, în urma concursului de eseuri iniţiat de fostul europarlamentar arădean Iosif Matula, pe tema cetăţeniei europene.

Vă mai recomandăm:

 Corul Madrigal: muzică religioasă şi momente bizantine, la Ateneu

EXCLUSIV Înscrierea la ora de Religie s-ar putea face pe ciclu de învăţământ, retragerea fiind posibilă doar la sfârşit de an şcolar

 

Bogdan împărţind mărţişoare 

Imagini din aceeasi galerie
  • Bogdan împărţind mărţişoare 
  • Bogdan împărţind flori
  • Bogdan cântând la biserică 
  • Daruri pentru copii 
  • Bogdan Noghicu are 21 de ani
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările