FOTO Spectacol dedicat naşterii lui Iisus Hristos

FOTO Spectacol dedicat naşterii lui Iisus Hristos

Scenetele au fost dedicate naşterii lui Iisus Hristos

Elevii Şcolii Gimnaziale „Nicolea Adam” au oferit, părinţilor şi cadrelor didactice un frumos spectacol, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Elevi din toate clasele unităţii de învăţământ au spus poezii, au colindat şi au oferit scenete dedicate naşterii lui Iisus Hristos.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Nicolae Adam” a fost luată cu asalt de copii, părinţi şi bunici pentru a marca aşa cum se cuvine acest important eveniment creştin.

Spectacolul a debutat cu un grupaj de cântece şi poezii, susţinut de elevii clasei a patra, urmat de rostirea unor poezii în limba engleză de către copii din clasele a patra şi a cincea. Elevii clasei întâi au colindat , iar mai apoi cei din clasa a şasea au luat parte la o scenetă.

Elevii clasei a treia au urcat mai apoi pe scenă şi au susţinut un frumos program de colinde şi poezii, iar scena naşterii lui Iisus a fost urmărită cu interes de către public.

De meţionat că la spectacolul de joi seara au luat parte şi copii care participă la proiectul „Cooperarea Est Vest pentru incluziunea rromilor”, proiect finanţat de fundaţia Soros, Uniunea Europeană şi Consiliul Local al Municipiului Arad şi coocrdonat de Asociaţia Educatio. 

 

Vă mai recomandăm: Serbări folclorice, duminică, la Scorţoasa şi Odăile

Călărăşi: Serbare câmpenescă astăzi în faţa Consiliului Judeţean

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările