FOTO Pizza cu patru feluri de peşte şi cea cu ceapă, campioanele verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Hasan are 27 de ani şi după ce a lucrat în mai multe restaurante din Arad s-a hotărât să-şi deschidă o afacere de familie şi să prepare el singur pizza.

Pasiunea tânărului pentru gătit este de ani de zile, însă de şapte ani, a lucrat pe la diverse restaurante ca bucătar.  „Îmi place să gătesc orice gen de mâncare. În ultima perioadă m-am axat pe pizza. Este o afacere de familie, nu o dezvolt momentan. Dacă voi angaja pe cineva să facă pizza în locul meu nu va avea acelaşi gust, se va pierde. Prefer să servesc clienţilor pizza cu care i-am obişnuit”, spune Ionuţ Hasan.

Ionuţ mai afirmă că are câteva sortimete de pizza care sunt la mare căutare. Vorbim în special de pizza cu patru tipuri de peşte şi Capriciosa.  De asemenea, la mare căutare este şi Deliciosa, nume pe care îl şi poartă pizzeria.

Pizza Quattro Pesci este una din cele mai căutate. Aceasta este prepară din patru feluri de peşte puse pe felii separate. Este vorba despre somon, ton, ansoa şi creveţi marinaţi.

image

„Pentru a prepara o astfel de pizza îmi sunt suficiente 3,4 minute, iar dacă am de făcut zece, am nevoie de 20 de minute. Cu tot cu transport în 40 de minute este la client acasă. Este o pizza la care trebuie cuptor mai special şi aluatul este unul spcial. Modul de preparare al unei pizza medii este următorul: se pune aluatul, apoi sosul de roşii (70 de grame), mozarella (180 de grame), apoi cele patru feluri de peşte (câte 50 de grame de fiecare).

Totodată, printre cele căutate este şi Capriciosa, care e mai moţată ca celelalte. Se pune sosul de roşii, mozarella, şuncă presată, prosciutto cotto, smântâna lichidă, ceapa verde, porumb, ciuperci. Această pizza e campioană”, mai spune arădeanul.

image

Acesta susţine că secretul este şi cum să aranjezi pe aluat ingredientele, pentru a avea un aspect plăcut la final. Preţul unei pizza medii diferă în funcţie de ingredinete. Se găseşte la 20 de lei, Pizza Margherita, la 24 de lei, Pizza Tono sau la 34 de lei cea cu patru feluri de peşte. Pizza Delicioasa se vinde cu 32 de lei.
Ionuţ Hasan este cel care stă în fiecare zi şi preia comenzile, apoi începe prepararea. Doar pentru transport are pe cineva, în rest de totul se ocupă el. Când poate îl mai ajută şi soţia.

Vă mai recomandăm: Cum facem cea mai bună pizza de casă. Reţeta recomandată de Bogdan Roman, sibianul care a făcut senzaţie la Masterchef

Pizza“ din cartofi pai cu mozzarella şi salam

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite