FOTO Iubitul Mihaelei Borcea a protestat plantând flori pe un drum judeţean

FOTO Iubitul Mihaelei Borcea a protestat plantând flori pe un drum judeţean

Marian Toader a plantat flori

Nemulţumit de starea drumului judeţean care face legătura între Lipova – Neudorf – Timişoara, iubitul Mihaelei Borcea,  primarul comunei Zăbrani, Marian Toader,  a dorit să îşi exprime  dezacordul  faţă de autorităţile judeţene. Acesta a plantat flori.

Ştiri pe aceeaşi temă

 Dorind să atragă atenţia opiniei publice şi să arate prin ce „tranşee”  trebuie să circule locuitorii comunei Neudorf, primarul a plantat flori alături de aceştia în gropile din asfalt.

„De şapte ani la fiecare rectificare de buget a Consiliului Judeţean Arad, fac demersuri pentru introducerea spre finanţare a acestui tronson! De fiecare dată am primit din partea preşedintelui CJ Arad răspunsul «că este un drum secundar şi nu este prioritar». ”, declară Marian Toader.

Primarul speră ca prin acest portest să atragă atenţia asupra stării drumului. „Sper ca la viitoarea rectificare de buget să se aloce fonduri pentru modernizarea acestui tronson”, a mai declarat primarul Marian Toader.

Primarul mai spune că şosea respectivă este una foarte importantă, face legătura între Valea Mureşului şi autostrada Arad-Timişoara.

Mihaela Borcea şi Marian Toader sunt de câţiva ani împreună.

 

Vă mai recomandăm: FOTO Zeci de nemţi s-au întors pe meleagurile natale pentru a petrece la aniversarea a 250 de ani de existenţă a satului arădean Neudorf

UPDATE Iubitul Mihaelei Borcea, primar al unei comune arădene, dus la DNA. Prejudiciul fraudei cu fonduri europene: trei milioane de euro
 

Florile au fost plantate în gropi 

Imagini din aceeasi galerie
  • Florile au fost plantate în gropi 
  • La eveniment au particpat mai multe persoane 
  • Localnicii au platat flroi 
  • Drumul care face legătura Lipova – Neudorf – Timişoara,
  • Primarul comunei Zăbrani, Marian Toader
  • Flori plantate în gropi 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările