FOTO Festival Românesc, la Galleria Arad cu mici, bere şi produse specifice sărbătorii de Paşte

FOTO Festival Românesc, la Galleria Arad cu mici, bere şi produse specifice sărbătorii de Paşte

Pentru copiii au fost deschise diverse ateliere

Galleria Arad este începând de astăzi gazda Festivalul Românesc, care include şi Târgul de Paşte.  Organizatorii anunţă că vor fi  mititei gratuiţi pentru cumpărături din Cora.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, nu lispesc grătarele, berea la halbă, dulciurile, cadourile de Paşte, bijuteriile, aranjamentele florale, impletiturile, obiectele de artizanat şi folclor autentic. Totodată va avea loc în cadrul Festivalului o demonstraţie de încondeiat ouă şi împletituri din nuiele pentru copii. Totul va dura timp de 9 zile.

În data de 12 aprilie va avea loc şi un concert cu Irina Loghin. Cei care vizitează astăzi mall-ul au ocazia, de la ora 18:00 să participe la un concurs de mâncat mici, iar în data de 13 aprilie va avea loc un concurs de băut bere. 

De asemenea, între 14  şi 17 aprilie va avea loc, de la ora 17:00 evenimentul intitulat „Galleria gospodinelor pricepute”, iar de la ora 18:00 se vor desfăşura sesiuni de încondeiat ouă şi împletituri din nuiele pentru copii.

În data de 17 aprilie, de la ora 18:00 va avea loc evenimentul intitulat „Zumba românesc”, iar de la ora 19:00 va începe seara tinerelor talente folclorice (Elevii Şcolii Populare de Artă Arad).  

 

Vă mai recomandăm: Târgul de Primăvară din faţa Palatului Administrativ se va deschide sâmbătă

FOTO Opt târguri de Paşte la Cluj

Copiii pot admira atelierul tradițiilor 

Imagini din aceeasi galerie
  • Copiii pot admira atelierul tradițiilor 
  • Nu lipsesc ornamentele de Paște 
  • Atelierul tradițiilor 
  • Atelierul tradițiilor 
  • Ateliere de olarit pentru copii
  • Nu lipsesc produsele tradiționale 
  • Se organizează diverse concursuri de mâncat mici 
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările