FOTO Familia prim-procurorului Chiş a fost înmormântată împreună

FOTO Familia prim-procurorului Chiş a fost înmormântată împreună

Cei patru au fost îngropaţi împreună

Prietenii şi rudele i-au însoţit, sâmbătă, pe cei patru arădeni morţi în accidentul petrecut la începutul săptămânii în Slovenia, pe ultimul drum. Este vorba despre prim-procurorul Flavius Chiş, soţia Ioana, fiul Cezar şi soacra Meria Henţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sicriele cu cele patru trupuri neînsufleţite au fost aşezate unul lângă celălalt într-o groapă mare. De asemenea, fiecare sicriu purta câte o poză. Cei patru au fost înmormântaţi în Cimitirul Eternitatea de la UTA din municipiul Arad.

Sluja de înmormântare vine după altele care au avut loc la Biserica Penticostală „Betania” din Grădişte. Biserica a fost mereu neîncăpătoare la priveghiul familiei Chiş şi al Mariei Henţ. Serviciul divin de priveghi a fost compus din cântece interpretate de fanfară şi de cor, dar şi din predicile rostite de pastorii Pavel Riviş Tipei şi Simon Tomuţa.

„Viaţa lor nu s-a terminat. Cei patru continuă să trăiască. Au trecut în ultima formă a vieţii. După viaţa pe care au trăit-o aici un timp, se pune o virgulă mare şi ei continuă să trăiască într-o altă dimensiune, într-o dimensiune eternă, într-o dimensiune veşnică, într-o dimensiune divină, într-o dimensiune care e net superioară dimensiunilor pe care le trăim pe pământul acesta” a rostit pastorul Pavel Riviş Tipei, la una dintre slujbe. 

Foto

Plecat în vacanţa cu maşina personală, magistratul, alături de soţia, fiul şi soacra sa au murit, luni, într-un groaznic accident rutier produs în Slovenia. Soţia sa, Ioana Chiş, era angajată la Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară (DDAC) Arad şi urma să împlinească 35 de ani peste câteva zile. Fiul magistratului ar fi trebuit să intre în clasa I în această toamnă.

Tragedia rutieră a avut loc la ieşirea din Ljubljana (Slovenia), pe autostrada de coastă, între Logatec şi Unec, unde procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie. În acel moment, şoferul unei cisterne, venit cu vetiză, s-a urcat peste autoturismul parcat de Flavius Chiş. În urma impactului, cele patru persoane din maşina magistratului nu au mai avut nicio şansă să supravieţuiască. Şoferul care a provocat moartea familiei de români a plecat de la faţa locului şi încă este căutat de oamenii legii.

 

Vă mai recomandăm: Tragedia continuă şi după moartea prim-procurorului din Arad şi a întregii sale familii, în accidentul din Slovenia: „Este şocant să primim o astfel de veste!”

VIDEO Cine este şi cum arată şoferul care i-a ucis pe prim-procurorul din Arad şi pe întreaga lui familie pe autostrada din Slovenia. Bestia este de negăsit

Fanfara bisericii Betania, prezentă la înmnormântare

Imagini din aceeasi galerie
  • Fanfara bisericii Betania, prezentă la înmnormântare
  • Numeroşi arădeni i-au condus pe ultimul drum pe cei patru
  • Cortegiul funerar a umplut cimitirul Eternitatea
  • Cei patru au fost înmnormântaţi în acelaşi loc
  • Sute de arădeni, prezenţi la cimitir
  • Chiar şi cei care nu l-au cunoscut pe procurorul Chiş au fost mişcaţi de tragedie
  • Sicriele în aceeaşi groapă
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările