FOTO Drama unui vatman. Un copil i-a murit, iar soţia cu ceilalţi doi a plecat de acasă

FOTO Drama
unui vatman. Un copil i-a murit, iar soţia cu ceilalţi doi a plecat de acasă

Soţia şi cei doi copii FOTO Facebook

Vatmanul care la sfârşitul anului trecut şi-a pierdut unul dintre copii, după ce a fost nevoit să stea prin spitale luni întregi este acum disperat.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

El a postat pe site-ul de socializare Facebook, un mesaj prin care anunţă că soţia şi cei doi copii au plecat de acasă.

„Sunt disperat! Sâmbătă seara când am venit de la serviciu nu mai erau acasa soţia şi cei doi copii. Când am plecat după-masa la lucru era totul bine şi frumos. Nu ne-am certat. La serviciu m-a căutat un prieten care vroia urgent 200 lei împrumut. I-am zis să vină cu mine acasă că nu am la mine bani. A venit cu mine. La ora 23.40 am ajuns acasă şi a fost martor că nu era nici soţia, nici copiii. Soţia a luat din hainele copiilor şi a ei. A luat vase, tacamuri, dar şi actele ei şi ale copiilor. Îmi vreau familia înapoi”, scrie Gabi Posa pe site-ul de socializare.

Acesta mai afirmă că a anunţat atunci Poliţia.

„Deoarece au trecut 48 de ore am depus denunţ pentru abandon de domiciliu şi familie”, spune Gabriel Posa. Acesta spune că de opt ani de când sunt împreună, soţia lui a mai plecat de acasă.

„Este a doua oară când pleacă de acasă fără să spună nimic sau să aibă vreun motiv. Totul era bine. Ne descurcam binişor din salariul meu, căci ea nu lucrează. În aceşti 8 ani eu am investit o groază de bani în casă. Acum am solicitat permisiunea Poliţiei de a schimba yala. Nu vreau să mă trezesc cu casa goală, dar vreau să îmi găsiţi familia, mai ales că l-a luat şi pe Bogdan-Gabriel, băiatul meu cel mare (5 ani şi jumătate). Nu fac diferenţa între copii, dar ştiu că cel mic Alex de 1 an şi 10 luni încă are nevoie de mamă. Cel mare e viaţa mea, nu mai pot dormi fără el”, spune Gabi Posa.

Bărbatul mai afirmă că soţia lui s-a schimbat mult după moartea celui de-al treilea copil.

„De atunci, soţia s-a schimbat foarte mul, de fapt are şi un certificat de handicap. Nu se mai ocupa ca înainte de curăţenie, mâncare şi aşa mai departe. Nu am lovit-o niciodată. Ne certam dar pentru lucruri minore, ca orice familie. Vreau familia înapoi”, mai scrie bărbatul pe site-ul de socializare.

În strigătul lui de disperare bărbatul mai spune:

„Să vină acasă cu copiii, iar dacă nu vrea să mi-l aducă pe Bogdan al meu. De când nu mai este în casă dorm cu poza şi hăinuţa lui. Oricum la reîntâlnirea cu el o să am nevoie de un doctor, eu fiind mai emotiv”, mai spune vatmanul.

Copilul celor doi, Andrei Posa, s-a născut pe 15 iunie 2012, având malformatii grave la inimă. Arădenii au sărit în ajutorul lor pentru a-l putea ţine sub tratament în Ungaria, însă degeaba. După luni de suferinţă în octombrie 2012 a murit, iar de atunci părinţii l-au plâns mereu.   

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: