FOTO După aproape 40 de ani s-a organizat o competiţie de kaiac – canoe pe Mureş

FOTO După aproape 40 de ani s-a organizat o competiţie de kaiac – canoe pe Mureş

La competiţie au participat persoane din mai multe ţări

Peste o sută de iubitori ai sporturilor nautice din România, Ungaria, Franţa, Suedia sau Germania au luat sâmbătă startul la prima ediţie a maratonului internaţional de kaiac-canoe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aceasta s-a desfăşurat pe traseul Lipova-Păuliş-Arad. Cei care au participat la această competiţie au fost foarte încântaţi.

Organizarea evenimentului a avut drept scop promovarea Mureşului, a frumuseţilor pe care acesta le poate oferi dintr-o perspectivă inedită. Înscrierea la proba de 50 kilometri Lipova-Arad a fost recomandată persoanelor care au experienţă în practicarea sporturilor nautice: sportivi de performanţă (juniori, tineret, seniori, masters).

Cei care au dorit să intre în atmosfera Maratonului au putut participa la proba mai scurtă, de 35 de kilometri, Păuliş-Arad. Pentru proba de 50 de kilometri  au fost întocmite clasamente pe categorii de vârstă. Pentru proba de 35 de kilometri, toţi cei care au terminat cursa au intrat în posesia unei plachete Maraton 2013 Kaiac-Canoe şi a unei diplome de participare.

Putem spune că Asociaţia Clubul Sportiv West Sport Arad a organizat după o pauză de aproape 40 de ani, pe râul Mureş o competiţie de kaiac – canoe. Înfiinţată în anul 2008, Asociaţia Clubul Sportiv West Sport Arad a avut de la bun început scopul de promova sportul nautic. 

 

Vă mai recomandăm: Concurs de caiac-canoe la patru ace pe Bega

O medalie de argint şi două de bronz pentru România, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările