Fostul primar al Aradului Dorel Popa a murit în urma unui infarct

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorel Popa avea 59 de ani FOTO arhivă
Dorel Popa avea 59 de ani FOTO arhivă

Dorel Popa, fostul primar al Aradului din perioada 2000-2004, a murit duminică seara, după ce a suferit un atac de cord.

UPDATE Dorel Popa, pastor baptist, a susţinut duminică o predică la biserica baptistă din Ususău. Martorii spun că ultima predică a fost de excepţie. El s-a întors acasă în jurul orei 18,30, fără a da semne că s-ar simţi rău. După ora  20 acesta a suferit un infarct în urma căruia a fost dus de urgenţă la spital. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Serviciul oficial de priveghi va avea loc luni seara, de la ora 19, la Biserica Maranata.

El a fost transportat la spital, dar eforturile medicilor de a-l resuscita pe bărbatul în vârstă de 59 de ani au fost în zadar. Din 1990, Dorel Popa era preşedintele Asociaţiei de Caritate "Maranata" Arad preşedinte "Habitat pentru Umanitate.

Acesta a urmat Liceul Industrial Arad Institutul Politehnic "Traian Vuia" şi Facultatea de Mecanică, din Timişoara, specialitatea: Tehnologia Construcţiilor de Maşini. Între anii 1981-1984 a lucrat ca inginer la Combinatul Industrial Chimic Arad.

Vă mai recomandăm: A făcut infarct de supărare că patrupedul lui a fost muşcat de un alt câine

Paradox: aspirina solubilă creşte riscul de infarct, în loc să-l reducă

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite