Forum Economic Internaţional, la Arad

Forum Economic Internaţional, la Arad

Istoricul arădean Antoniu Martin FOTO arhivă Adevărul

Forumul Economic Internaţional cu tema ”Dezvoltarea economică în context regional şi internaţional: premise, provocări, oportunităţi” va avea loc la Arad, în perioada 21-23 aprilie 2017.

Ştiri pe aceeaşi temă

Organizat de către Patronatul Naţional Român, filiala Arad, şi Centrul Interregional de Advocacy şi Diplomaţie, evenimentul economic va reuni firme din România, Republica Moldova, Ungaria, Serbia şi Italia, reprezentând un prilej optim de colaborare interregională şi internaţională.


”Forumul Economic Internaţional de la Arad se anunţă a fi un eveniment economic de referinţă pentru mediul de afaceri din Europa de Est. Deja şi-au anunţat participarea numeroase firme din ţară, Italia, Republica Moldova, Serbia şi Ungaria, ceea ce ne îndreptăţeşte să considerăm că forumul din luna aprilie va îndeplini aşteptările firmelor participante. Totodată, evenimentul va reprezenta o bună oportunitate şi pentru promovarea judeţului Arad la nivel internaţională. Firmele care doresc să participe pot scrie pe adresa de e-mail: centruliad@gmail.com . La această primă ediţie, nu se percepe taxă de participare”, a declarat dr.Antoniu Martin, preşedinte pentru România al Centrului Interregional de Advocacy şi Diplomaţie.

 

Vă mai recomandăm: Un forum economic sino-european istoric - de prost organizat!

Istoricul arădean Antoniu Martin a primit o distincţie din partea conducerii Academiei Militare „Alexandru cel Bun“ din Chişinău

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările