Fetiţa din Maramureş răpită în urmă cu câteva zile a ajuns la spitalul din Arad

Fetiţa din Maramureş răpită în urmă cu câteva zile a ajuns la spitalul din Arad

Fetiţa va mai rămâne internată în spitalul din Arad FOTO arhivă

Fetiţa răpită acum câteva zile din faţa grădiniţei din localitatea Vişeul de Sus (Maramureş), de tatăl natural, a ajuns, în stare gravă, la spitalul din Arad

Ştiri pe aceeaşi temă

Copila de patru ani a suferit o criză puternică de astm, pentru că a întrerupt tratamentul, dar şi din cauza stresului. Mama venită, în Arad, luni dimineaţa, ca să îşi recupereze copilul cu un executor  judecătoresc, a mers, de urgenţă la spital.

Părinţii fetiţei sunt divorţaţi, dar nu reuşesc să se înţeleagă. Tatăl, care are drept de vizită de doua ori pe lună, şi-a luat fetiţa cu forţa, joia trecută, din Vişeul de Sus şi a adus-o la Arad. Acesta spune că mama nu se îngrijea de starea de sănătate a fetiţei, aşa că s-a hotărât să o ducă la tratament.

Micuţa suferă de astm iar întreruperea medicaţiei, date de mamă, a băgat-o în spital. Fetiţa care era agitată s-a liniştit abia când s-a văzut în braţele mamei. Lângă patul de spital s-au întâlnit şi părinţii micutei, dar şi bunicii din Arad. Aceştia nu şi-au vorbit aproape nimic. Fiecare a venit cu propria-i versiune. Bunicii spun că tatăl a luat decizia să meargă după fetiţă, deoarece nu era bine îngrijită, iar de câte ori suna la grădiniţă i se spunea că este bolnavă.

Tatăl vitreg al fetiţei de patru ani, care a asistat neputincios la răpirea ei, spune că micuţa avea o schemă de tratament pe care o urma cu stricteţe.

„Fetiţa este încredinţată mamei, are sentinţă judecătorească irevocabilă. Când am dus-o la grădiniţă a venit tatăl natural şi a luat-o de lângă mine”, a declarat Ioan Daniel Tomoioagă, tatăl vitreg al fetiţei. Mama aşteaptă acum ca micuţa să se facă bine, apoi va hotărî ce măsuri va lua în continuare pentru a-şi proteja copilul.

Medicii arădeni spun că starea fetiţei este destul de gravă.

 

Vă mai recomandăm: Doi adolescenţi au salvat o fată răpită, urmărindu-i agresorul pe biciclete

Adolescentă răpită de 5 tineri de pe stradă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările