Femeie cu suflet mare: a anunţat găsirea unei poşete în care se afla o sumă importană de bani

Femeie cu suflet mare: a anunţat găsirea unei poşete în care se afla o sumă importană de bani

Poşeta uitată în staţie FOTO IJJ Arad

O poşetă în care se aflau bani, carduri bancare şi documente a fost uitată  într-o staţie de tramvai din municipiul Arad. Cea care a pierdut-o s-a trezit cu jandarmii la uşă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, în jurul orei 10:00, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad a fost contactat la numarul de telefon 0257.514.900, de o femeie, care a declarat că în staţia de tramvai ,,Libelula”  din  municipiul Arad, a găsit o poşetă în care se aflau, printre alte obiecte, suma de 1155 lei, carduri bancare şi documente de identificare.

Jandarmii s-au deplasat la faţa locului şi s-au întâlnit cu persoana care a solicitat sprijin. 

„După întocmirea  procesului verbal de primire a poşetei cu tot ce se afla în ea, au plecat în căutarea proprietarului. S-a stabilit că poşeta aparţine numitei M. M., de 37 de ani, din municipiul Arad. Echipajul s-a deplasat la domiciliul acesteia şi i-au înapoiat poşeta, recomandându-i să dea o atenţie mai sporită bunurilor personale. Jandarmeria Arad salută gestul doamnei E. R. şi ne bucură faptul că a insistat ca efective din cadrul Jandarmeriei Arad să fie trimise pentru a rezolva situaţia”, declară slt. Valeriu Macovei, purtător de cuvânt al  IJJ Arad.

Mai puteţi citi: Un gest deosebit: A restituit un portofel cu 2.281 lei

Portofel pierdut, găsit de un jandarm în timp ce mergea la serviciu. Ce a făcut militarul cu obiectul de pe trotuar

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările