Echipamente pentru ISU Arad, de peste un milion de euro

Echipamente pentru ISU Arad, de peste un milion de euro

Echipamentele vor fi destinate ISU Arad. Foto adevarul.ro

Consiliul Judeţean Arad achiziţionează echipamente pentru situaţii de urgenţă, în valoare de 1,16 milioane de euro. Achiziţia se realizează în cadrul proiectului „Reţea transfrontalieră pentru îmbunătăţirea capacităţii de răspuns şi a managementului riscurilor în situaţii de urgenţă”.

eneficiar este ISU Arad. În şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean, s-a votat promovarea proiectului în parteneriat cu ADIVEST, Consiliul Judeţean Timiş, Euroregiunea DKMT (Szeged, Ungaria), Asociaţia Pompierilor Voluntari Mórahalom (Ungaria).

Ca urmare a proiectului, Pecica, Nădlac şi Vinga vor fi deservite câte o ambulanţă SMURD. O autospecială în valoare de 350 mii euro va rămâne la ISU Arad.

„ Consiliul Judeţean contribuie, iată, la dotarea ISU cu aparatură în valoare de 1,16 milioane euro, iar asta este ceea ce contează. Sunt zeci de localităţi din judeţul Arad care vor beneficia de această dezvoltare, vor fi salvate bunuri şi vieţi, se vor reduce timpii de intervenţie la dezastre. Asta contează şi suntem mândri că putem contribui”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Vă mai recomandăm: ISU „Dunărea” Brăila a primit în dotare tehnică de intervenţie ultramodernă. Noile autospeciale şi ambarcaţiuni au costat peste 2,8 milioane lei

Echipamente moderne pentru ISU Teleorman, în cadrul proiectului IMES

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările