Doi români nevăzători, binecuvântaţi de Papa Francisc, în Piaţa Sfântul Petru

Doi români nevăzători, binecuvântaţi de Papa Francisc, în Piaţa Sfântul Petru

Cei doi arădeni şi mătuşa FOTO Facebook

Vera şi Adrian Benchea sunt doi tineri nevăzători din Arad care în urmă cu câteva zile au fost binecuvântaţi de Papa Francisc, chiar în Piaţa Sf. Petru din Vatican.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi erau insoţiţi şi de câinele lor Max şi de o mătuşă, care este stabilită de 25 de ani în Italia şi este călugăriţă. 

Vera şi Adrian Benchea au plecat în vacanţă la rude, în Italia, iar miercuri, 13 septembrie, şi-au propus să fie prezenţi în Piaţa Sfântul Petru din Vatican. Atunci au trăit unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor. A fost ziua în care au fost binecuvântaţi de Papa Francisc. Doar o dată în viaţă poţi simţi aşa ceva. 

„A fost un moment minunat. A fost excepţional şi emoţionant. Au participat aproximativ 5.000 de oameni, iar noi am reuşit să ajungem să fim binecuvântaţi”, au declarat cei doi tineri.

Cei doi arădeni au ajuns în faţă, deoarece fiind persoane cu dizabilităţi acolo i-au îndrumat cei de la Securitate. „Papa Francisc are o afinitate pentru persoanele cu dizabilităţi. La toţi cei care eram cu handicap se oprea şi ne acorda câteva momente. Ne-a întrebat de unde suntem. Ne-a spus să ne rugăm că şi el va face acest lucru”, mai spune Adrian Benchea.

FOTO: Facebook 

După ce doi tineri au postat pozele cu ei şi cu Papa Francisc pe Facebook, au început să curgă mesaje de la prieteni şi cunoscuţi.

„Cred că ceea ce vi s-a întâmplat este o minune! Iar minunile nu încap în cuvinte. Sper să încapă în inimile voastre şi să întoarceţi în lume iubirea ce vi se arată şi dărnicia lumii cereşti către cea pământeană!”, este doar unul dintre mesaje.

 

Vă mai recomandăm: Alegeri parlamentare 2016. Doi tineri nevăzători au mers la vot însoţiţi de câinele ghid Max

Familia fericită de nevăzători din Bărăgan. Cum au reuşit să răzbească în viaţă doi soţi complet orbi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: