Directorul Filarmonicii din Arad şi iubita îşi sfidează prietenii pe Facebook. Cele două beizadele au postat un mesaj arogant înregistrat în Insulele Mauritius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Filarmonicii de Stat Arad, Alin Văcean, alături de logodnica lui – Paula Cojocari, fiica secretarului Primăriei Timişoara, au postat un filmuleţ pe Facebook tocmai din Mauritius.

Filmuleţul, de câteva minute, este unul arogant, în care prietenii celor doi sunt chemaţi să vină în exotica insulă, de parcă aceasta s-ar afla la colţul blocului, nicidecum în Oceanul Indian.

Dacă notăriţa Paula Cojocari a intrat în atenţia presei datorită extravaganţei şi căsătoriilor eşuate, iubitul ei, Alin Văcean, s-a remarcat prin scandaluri la Filarmonica de Stat Arad.

În vacanţă, alături de cei doi, se află şi tatăl Paulei. El a fost protagonistul mai multor scandaluri. În anul 2011, secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari a fost anchetat de ANI pentru conflict de interese din cauza contractelor avute între fiica lui şi primărie. 

image

Paula alături de tatăl ei FOTO Facebook 

De altfel, primarul Aradului, Gheorghe Falcă, i-a cerut în mai multe rânduri demisia, însî fără niciun rezultat.

Ultima dată, chiar luni după-amiaza, în urma unui nou scandal care l-a avut în centrul atenţiei pe Văcean. Fostul consilier local Cătălin Lazurca, care a fost preşedintele Comisiei de cultură din cadrul Consiliului Local Municipal, a primit un mesaj neobişnuit de Anul Nou. Neobişnuit nu doar prin conţinut, ci şi prin faptul că venea de la managerul controversat al Filarmonicii de Stat Arad, Alin Văcean.

”Mi-am amintit de mecla ta patetică de maimuţoi plăpând! :))) Rămâi loserul anului, fraaaierul desăvârşit! La cât mai mulţi ani în ipostaza asta! Cu drag, Alin Văcean :) – managerul filarmonicii. (ăla ce ”te-a făcut” sa demisionezi, pitecantrop care eşti! :)))” - i-a scris Văcean, exact cum este redat în citat, fostului consilier, care a demisionat din  Consiliul Local în vara anului trecut.

Paula Cojocari şi Alin Văcean, în vacanţă în Insulele Mauritius


De asemenea, Alin Văcean este protagonistul mai multor scandaluri chiar în Filarmonică. Liderii de sindicat, dar şi unii dintre angajaţi îl acuză de incompetenţă şi de faptul că manageriază prost instituţia. De altfel aceştia i-au solicitat de mai multe ori demisia.

Scandalurile în instituţia respectivă se ţin lanţ de anul trecut, atunci când liderii de sindicat au fost concediaţi, iar personalul incomod lui Văcean, tras pe linie moartă.

Vă mai recomandăm: 

EXCLUSIV Secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, anchetat de ANI pentru conflict de interese din cauza contractelor dintre „fata lu’ tata” şi primărie

Maşina de fiţe, Audi R8, comandată de secretarul Cojocari pentru fiica sa, a ajuns la Timişoara? „E o vechitură din 2008”

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite