Cuplurile pot alege destinaţii romantice de Sfântul Valentin

Cuplurile pot alege destinaţii romantice  de Sfântul Valentin

Budapesta atrage o mulţime de arădeni aflaţi în căutarea unei destinaţii romantice

În schimbul a câtorva sute de euro, îndrăgostiţii arădeni pot petrece vacanţe mici în capitale mari  din Europa. Praga, Veneţia, Viena, Paris sau Budapesta sunt destinaţii care rămân şi în acest an atracţii favorite pe harta îndrăgostiţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Agenţiile de turism le propun cuplurilor care încă nu s-au hotărât cum să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor oferte tentante, pentru orice buzunar. Zeci de îndrăgostiţi au cerut până acum pachete pentru petrecerea vacanţei de Sfântul Valentin în destinaţii apropiate Aradului, precum Praga, Viena, Veneţia sau Budapesta. În acest an, ziua de 14 februarie se suprapune cu Carnavalul de la Veneţia, motiv pentru care agenţiile de tursim din Arad au pregătit pachete promoţionale.

„Un pachet de trei nopţi la Veneţia, cu mic dejun inclus, program de vizită în cadrul carnavalului, ghid şi transport costă 105 euro plus 400 de lei de persoană”, a declarat Irina Feher, agent de turism.

Cazare de lux la preţuri de criză

Oraşul muzicii, Viena, se bucură de popularitate în rândul îndrăgostiţilor, astfel că o mare parte dintre cuplurile arădene au ales să petreacă două nopţi în capitala austriacă. Un sejur de două nopţi, care include cazare şi mic dejun, costă 55 de euro de persoană. Maria Constantinescu şi-a rezervat deja un pachet pentru Praga, pentru care plăteşte 35 de euro de persoană şi are parte de două nopţi de cazare cu mic dejun inclus.

„Am găsit o ofertă foarte bună în Praga, la un hotel de patru stele unde avem acces gratuit la piscină, la sala de fitness şi la solar. Doar transportul ne priveşte”, a mărturisit aceasta. Budapesta se menţine în topul destinaţiilor de weekend pentru arădeni şi atrage cuplurile de îndrăgostiţi prin oferte speciale lansate de hoteluri de lux. „Două zile de cazare la un hotel de lux costă 145 de euro, fără transport. Preţul cuprinde şi servicii de masaj, o masă de fructe, şampanie şi jacuzii”, a explicat Irina Feher, agent de turism.

Destinaţii româneşti

Arădenii au posibilitatea să-şi răsfăţe jumătatea şi în diferite locaţii din România. Două nopţi de cazare la un hotel de două stele în Poiana Braşov costă 200 de euro cu o cină romantică inclusă, plus un cocktail, un aranjament special în dormitor şi un masaj aromatic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările