Crima de la Medicină. Studenta criminală împlineşte astăzi 26 de ani - ce îşi doreşte Carmen Bejan, în închisoare, de ziua ei

Crima de la Medicină. Studenta criminală împlineşte astăzi 26 de ani - ce îşi doreşte Carmen Bejan, în închisoare, de ziua ei

Carmen Şatran împlineşte 26 de ani FOTO arhivă

Carmen Şatran (Bejan), fosta studentă de la Facultatea de Medicină condamnată la 20 de ani de puşcărie pentru o crimă săvârşită în 2009, împlineşte astăzi, 25 aprilie, 26 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

După gratii, Carmen nu se poate bucura aşa cum şi-ar dori de aniversarea sa. Soţul ei, Claudius Şatran, nu este astăzi alături de ea, deoarece este în cursă, el lucrând ca şofer pe camion.

„Am fost la ea sâmbăta trecută, deoarece nu ştiam dacă mai ajung până pe data de 25 aprilie acasă. I-am dus  pachet şi de toate ca să aibă de ziua ei. Mi-a cerut dicţionare în limba engleză, un roman în limba engleză şi o lenjerie completă de pat. I-aş duce eu cadouri şi mai speciale numai că nu are voie”, a declarat Claudius Şatran.

Carmen Şatran (Bejan) îşi doreşte să-şi ispăşească pedeapsa în linişte.

În luna august 2009, doi studenţi la Medicină  - Carmen Bejan (căsătorită Şatran) şi iubitul ei de atunci, Sergiu Florea - au ucis cu bestialitate un bărbat de etnie romă, Trifu Schrott (cunoscut în lumea interlopă din Timişoara), în căminul studenţesc în care stăteau.

Carmen s-a căsătorit pe 11 aprilie 2012 cu Claudiu Şatran, fost deţinut cu care a început o relaţie din anul 2010. Carmen Şatran a rămas însărcinată şi, în mai 2012, a dat naştere unui copil care nu a supravieţuit decat o oră.

Carmen lucrează la fel ca anul trecut tot în incinta Penitenciarului Arad într-un atelier de croitorie. Pentru fiecare patru zile lucrate, din pedeapsa ei se scade, conform legii, o zi de puşcărie.

Sergiu Florea, cel care împreună cu Carmen Bejan a ucis şi tranşat un bărbat în vara anului 2009, s-a căsătorit şi el pe data de 1 aprilie cu Kalioglo Inna, din Ucraina, o tânără de 22 de ani.

Vă mai recomandăm: 

Fascinanta poveste de iubire dintre studentul criminal de la Medicină şi ucraineanca Inna pe care a cucerit-o din puşcărie: „Ştiu ce fac şi nu o să regret!“

Carmen Bejan, „criminala de la Medicină“, are fan-page pe Facebook

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările