Continuă căutarea copilului de şapte ani, dispărut în judeţul Arad. Forţe impresionante participă la acţiune FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sebastian Ionel Corbei are şapte ani
Sebastian Ionel Corbei are şapte ani

Poliţiştii, pompierii şi voluntarii arădeni continuă căutările copiului de şapte ani, care a dispărut în zona satului Vânători (comuna Mişca).

Autorităţile au fost apelate, sâmbătă seara, de mama copilului, care a spus că acesta a plecat să se joace, cândva dimineaţă şi nu s-a mai întors acasă. În căutarea celui mic au plecat iniţial cei de la Garda nr.2 de intervenţie Chişinău Criş, un echipaj SMURD, un echipaj de poliţie, unul de la ISU şi câţiva voluntari. Aceştia au început căutările în zona satului Vânători (comuna Mişca). În scurt timp, numărul celor care participă la căutare a crescut. 

GALERIE FOTO

Pe lângă cei de la ISU, la faţa locului au ajuns şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Acţiuni Speciale, zece poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Chisineu-Criş, cinci jandarmi, autospeciala cu termoviziune a Poliţiei de Frontieră, precum şi 40 de voluntari din localitatea Vărşand. 

Sebastian Ionel Corbei nu a fost găsit noaptea trecută, una extrem de friguroasă, cu temperaturi negative, dar căutările au continuat şi duminică. Vizibilitatea este redusă din cauza ceţii dense.  

S-au alăturat autorităţilor şi cei de la Rescue 4x4 care intervin cu maşini de teren.  

“În cursul nopţii, echipa Rescue 4x4 s-a alăturat autorităţilor, cu cinci echipaje, pentru a asista la căutări în zonele greu accesibile. Din păcate, căutările din timpul nopţii nu au avut succes, iar undeva spre orele 2.00 au fost sistate până dimineaţa la ora 7.00 când colegii din Comunitatea Rescue 4x4 au reluat, alături de autorităţi, căutările. Până la această oră nu avem indicii noi, iar căutările sunt îngreunate de condiţiile de ceaţă. Dacă aveţi orice informaţii, vă rugăm să apelaţi 112 sau să ne contactaţi”, au transmis cei de la Rescue 4x4. 

Căutări Arad

Copilul ar fi plecat la o stână din extravilanul satului Vânători, pe câmp. Peste o sută de persoane participă la căutare. 

„Activităţile de căutare au fost declanşate imediat după sesizare, fiind în desfăşurare şi la acest moment, pe o zonă extinsă de 30 de kilometri pătraţi. Forţele de ordine au fost suplimentate, fiind implicaţi în căutări 47 de poliţişti cu 18 autospeciale, 22 de jandarmi cu şase autospeciale, trei câini de urmă, unul aparţinând IPJ Arad şi doi aparţinând IJJ Arad, 22 de pompieri cu patru autospeciale, 10 poliţişti de frontieră cu trei autospeciale şi două autospeciale cu camere de termoviziune, şase poliţişti locali cu două autospeciale, 18 pădurari precum şi 120 de voluntari cu autoturisme de teren. De asemenea, a fost solicitat şi elicopterul MAI”, a declarat Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad. 










Foto: IPJ Arad/Rescue 4x4

Operaţiune de căutare în Arad FOTO IPJ Arad
Operaţiune de căutare în Arad FOTO IPJ Arad
Operaţiune de căutare în Arad FOTO IPJ Arad
Căutări Arad
Căutări Arad
Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite