Ce machiaj recomandă specialiştii pentru petrecerile de sfârşit de an. „Nemuritorul «smokey eyes» rămâne în trend, dar cu nuanţe“

Ce machiaj recomandă specialiştii pentru petrecerile de sfârşit de an. „Nemuritorul «smokey eyes» rămâne în trend, dar cu nuanţe“

FOTO 123 RF

Se aproprie sfârşitul anului şi toate femeile doresc să arate bine la petrecerile de Crăciun sau Revelion. Loredana Bundiş, cosmetician arădean, spune că şi machiajul trebuie să fie conform tendinţelor de modă de Revelion.

Ştiri pe aceeaşi temă

Loredana Bundiş spune că trebuie să ne alegem culorile machiajului în funcţie de culorile anului şi să ne armonizăm cu hainele pe care le vom purta de Revelion.

„Anul acesta a fost anul cu make-up şi fără make-up. Dacă machiajul de zi a fost unul aproape invizibil, cel de seară este unul puternic vizibil. Sărbătorile se aproprie cu paşi repezi, iar noi, femeile, trebuie să adoptăm un look fermecator cu ajutorul machiajului realizat în saloanele de cosmetică. Nemuritorul «smokey eyes» rămâne în trend şi anul acesta de Revelion doar că mult mai accentuat în nuanţe de neon şi buze foarte accentuate cu rujuri metalizate”, spune Loredana Bundiş.

Cosmeticiana susţine că sprâncenele se poartă cât mai naturale, foarte ciufulite, iar pentru a rămâne aşa se fixează cu un gel special. Genele trebuie să fie cât mai lungi, supradimensionale şi chiar colorate.

„Blush se foloseşte din abundenţă, de la nuanţe strălucitoare până la tonuri foarte închise. Auriul, argintiu, cuprul, bronzul sunt vedetele acestui sezon. Se folosesc atât în fonduri de ten cât, şi în nuanţe de farduri şi chiar rujuri. Prin lansarea produselor cu efecte metalice spectaculoase buzele au ajuns în prim-plan. Culorile variază de la clasicul auriu, argintiu şi cupru până la nuanţe moderne, precum albastru, verde şi violet. În ultimul rând, să nu uităm de glittere pe care le putem aplica pe ochi, pe ten şi pe buze”, încheie Loredana.

Mai puteţi citi: 

Cum pot fi reparate defectele fizice grave fără bisturiu. Cosmetician: „Mergem pe un drum mai lung, dar mai sigur“

Trucuri pentru pensatul de artă. Cum se pot îndepărta sprâncenele la fel ca în cele mai scumpe saloane de cosmetică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: