FOTO Strigăt de ajutor din închisoare: Carmen Şatran (Bejan) nu mai poate suporta mirosul de ţigară din camera de detenţie

FOTO Strigăt de ajutor din închisoare: Carmen Şatran (Bejan) nu mai poate suporta mirosul de ţigară din camera de detenţie

Carmen Şatran se simte tot mai rău FOTO arhivă Adevărul

Carmen Şatran (Bejan), fosta studentă de la Medicină, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru omor suportă tot mai greu detenţia.

Aceasta a scris o scrisoare soţului prin care îi spune că nu mai ştie ce să facă, deoarece în ultima perioadă îi este foarte rău.

„Am primit o scrisoare prin care mă roagă să fac ceva, deoarece nu mai poate suporta fumul de ţigară din cameră. Ea este nefumătoare şi este foarte sensibilă. Nu a suportat niciodată mirosul de ţigară. Şi când a fost însărcinată, la fel a fost nevoită să stea într-o cameră în care se fuma. Spune că pe zi ce trece se simte tot mai rău. Ar dori să fie mutată într-o cameră în care nu se fumează”, spune Claudius Şatran, soţul lui Carmen Bejan.

Acesta  mai afimră că dacă nu va fi mutată, Carmen va suporta foarte greu detenţia, mai ales că are de stat ani buni în închisoare.

„Eu o cred că este disperată, altfel nu mă ruga să o ajut. De această dată vom deschide proces. Nimeni nu mă va opri. Soţia mea are nevoie de mine şi o voi ajuta”, mai spune Claudius Şatran.

Pe de altă parte reprezentanţii Penitenciarului din Arad spun că nu este adevărat nimic, deoarece Carmen se află într-o cameră de nefumători.

„Nu este adevărat acest lucru. Carmen Şatran se află într-o cameră în care nu se fumează. Fiecare deţinut este la început pus să semneze dacă vrea într-o cameră de fumători sau nefumători. Ea este într-o cameră de şase persoane şi niciuna nu fumează”, spune inspectorul Eduard Magold, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Arad.

Mâine, Carmen şi soţul ei Claudius au un an de când s-au căsătorit.

„Având doar o vizită pe lună. Mă voi duce la ea pe data de 24 aprilie, deoarece pe 25 este ziua ei de naştere”, mai spune Claudius Şatran.

Mai puteţi citi: Carmen Bejan a revenit la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Arad

Sentinţa definitivă pentru Carmen Bejan a rămas în pronunţare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: