Caravana Revistei 22 începe la Arad

Caravana Revistei 22 începe la Arad

Alexandru Lăzescu, redactorul-şef al Revistei 22

La un sfert de veac de existenţă, Revista 22 porneşte într-un turneu prin ţară pentru a se reîntâlni cu cititorii săi. Între 28 şi 30 mai, echipa Revistei 22 se va întâlni cu publicul din Arad. Ideea a venit de la Asociaţia „Arad-Capitală europeană a culturii 2021“, care a invitat  Revista 22 să se asocieze proiectului de candidatură a Aradului.

Recunoscută ca un brand rezultat din combinaţia unică între o publicaţie şi prima organizaţie civică semnificativă înfiinţată în România după căderea regimului Ceauşescu, Grupul pentru Dialog Social, Revista 22 va oferi arădenilor o serie de dezbateri publice pe teme de actualitate într-un format interactiv, filme documentare, happening, lansări de carte, cu invitaţi de prim rang ai vieţii culturale româneşti: regizorul Stere Gulea, scriitoarea Gabriela Adameşteanu, politologul Sebastian Lăzăroiu, scriitoarea Magda Cârneci, artistul plastic Dan Perjovschi, publicistul Sever Voinescu, jurnaliştii Andreea Pora, Rodica Palade, Brînduşa Armanca, Gelu Trandafir, regizorul Florin Iepan ş.a.

 „Beneficiile parteneriatului sunt evidente: pe de o parte, prezenţa unor nume importante din sfera publică naţională oferă premizele unor manifestări atractive pe plan local; pe de alta, manifestările vor fi un bun vector de promovare a candidaturii Aradului la titlul de capitală europeană a culturii“, a declarat Alexandru Lăzescu, redactorul-şef al revistei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: