Campania iniţiată de lectorul Alina  Breaz continuă

Campania iniţiată de lectorul Alina  Breaz continuă

Studenţii au mers încărcaţi la copii FOTO Adevărul

Studenţii Universităţii Aurel Vlaicu, specializarea Asistenţă Socială au ajutat din nou. Ei au dus pachete la câteva familii marginalizate identificate cu ajutorul conducerii DDAC care locuiesc în zona Ceala.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sunt familii cu venituri reduse care nu acoperă nevoile celor şase copii. Vorbim de copii campioni care au zeci de medalii, diploma şi cupe.

„De multe ori trebuie să privim cu obiectivi şi profesional fiecare caz pe care îl întâlnim, dar familiarizarea cu ceea ce înseamnă aplicarea teoriei, în practică, este bine-venită, în rândul studenţilor. Ne bucuram de numărul cat mai mare de studenţi voluntari care binevoiesc a fii prezenţi, la astfel de acţiuni, cu caracter umanitar.”


Cei mici au fost încântaţi de cadouri FOTO Adevărul 

Acţiunea o să continue până la praznicul Crăciunului, şi nu numai. Multumim tuturor, pentru sprijin”, a declarat Lect.Univ.Dr. Alina Breaz. Acţiunea face parte din cadrul campaniei  “Ajuta-ne, sa-I ajutam”. Amintim că lectorul univesiar Alina  Breaz este primul doctor în Sociologie Asistenţă Socializare din judeţul Arad.

 

Vă mai recomandăm: Cum s-a schimbat tradiţia de Crăciun: de la jocurile de iarnă şi scrisori la oferirea de cadouri scumpe şi la nevoia de socializare virtuală

Cum va fi vremea de Crăciun

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: