Camera de Comerţ din Arad a sărbătorit 25 de ani de existenţă, într-un cadru select

Camera de Comerţ din Arad a sărbătorit 25 de ani de existenţă, într-un cadru select

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, la 25 de ani de existenţă FOTO Bogdan Iancu

Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură a judeţului Arad (CCIA) a sărbătorit, într-un cadru select, 25 de ani de activitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

La evenimentul care a avut loc la Expo Arad Internaţional au participat colaboratorii şi partenerii instituţiei, dar şi oficialităţi.  În cadrul acestuia a fost lansată monografia CCIA în două volume, realizate de Dan Demşea – volumul I, respectiv Lia Lucia Epure – volumul II.

„Mă bucur mult că suntem astăzi împreună la acest eveniment. Acesta este mai mult decât un eveniment aniversar, este un eveniment de suflet. Cei 25 de ani s-au împlinit anul trecut în aprilie, însă în acest an se împlinesc şi 145 de ani de existenţă a Camerei, înfiinţată în 1871. De aceea am încercat să facem o mediere între cele două date importante ale Camerei în cele două volume. Le mulţumesc tuturor celor care au susţinut activitatea camerei şi au fost alături de noi”, a declarat Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

În cadrul evenimentului au luat cuvântul şi foştii angajaţi sau preşedinţi ai Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură a judeţului Arad.

Vă mai recomandăm: Gheorghe Seculici, reales în unanimitate preşedinte al CCIA Arad

Peste 50.000 de vizitatori au trecut pragul târgurilor organizate de Camera de Comerţ Arad, în cursul anului 2015

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: