Benone se relaxează „ecologic” la Arad

Benone se relaxează „ecologic” la Arad

Benone se simte împlinit în Arad, unde cultivă roşii, cartofi şi ceapă

Benone Sinulescu fuge de aglomeraţia Bucureştiului în cealaltă parte a ţării, în zona din care este originară soţia sa, Leni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Casa de la Bârzava a familiei Sinulescu a rămas moştenire de la socrii interpretului. De fiecare dată când se plictiseşte de agitaţia din Bucureşti, Benone Sinulescu vine la Arad, împreună cu soţia lui, pentru câteva zile de relaxare şi odihnă.

Gospodăria din Bârzava este plină de viaţă, o calitate imprimată de caracterul vioi al lui Benone. O curte imensă te întâmpină imediat ce calci pragul casei. Cu toate că, în marea majoritate a timpului, în imobil nu locuieşte nimeni, totul este curat şi pus la locul lui. „Vin aici de 28 de ani, de când am cunoscut-o pe draga mea soţie. Mă simt foarte bine la Arad. Îmi place lumea de aici, ador să merg la piaţă şi să mă relaxez. În urmă cu doi ani, ne-am apucat să restaurăm casa din Bârzava”, a povestit interpretul.

Meniul „bio” al lui Benone

Familia Sinulescu îşi doreşte ca în viitor să-şi amenajeze şi o piscină în curtea casei. Până atunci însă, cei doi soţi se ocupă de o mică seră în care cultivă roşii, cartofi şi ceapă. „Nu am animale, pentru că nu ar avea cine să se îngrijească de ele. În schimb, îmi place să mă ocup de grădină. Am în ea multe legume, pe care le stropesc doar cu îngrăşăminte ecologice. Anul acesta am avut din belşug ceapă, roşii şi morcovi”, a mai spus Benone.
Artistul recunoaşte că, împreună cu soţia sa, se pricepe la mirodenii. Soţia cântăreţului este expertă la pus murături, iar Benone nu pierde nicio ocazie să o laude. „Soţia mea are o reţetă specială de pepeni muraţi, pe care doar ea o ştie. Sunt extraordinar de buni”, a spus cântăreţul.

Iarna merge la Siriu


Benone Sinulescu şi-a cumpărat şi un apartament în Arad, deoarece îi place arhitectura oraşului, şi spune că vine cu drag de fiecare dată. Iarna în schimb, vedetea obişnuieşte să meargă la Siriu, unde i-a rămas casa părintească. De câte ori vine aici, interpretul spune că are un gol imens în suflet pentru că părinţii lui nu-l mai întâmpină, cum se întâmpla mai demult.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările