Bazar de Crăciun organizat de Lions Club la Filarmonica de Stat Arad

Bazar de Crăciun organizat de Lions Club la Filarmonica de Stat Arad

Lionistele arădene şi-au îndrepta atenţia asupra semenilor

Pentru că sărbătorile de iarnă înseamnă înainte de toate dăruire şi suflet, ocazie cu care e momentul să ne îndreptăm atenţia asupra celor care au nevoie de ajutor, Lions Club Arad a organizat în această amiază o acţiune de binefacere. organizatorii au oferit, pentru o sumă modică (un leu), vizitatorilor şi nu numai, un pahar de vin fiert sau cafea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, lionistele arădene au încercat printr-un eveniment cu totul deosebit să sensibilizeze arădenii şi nu în utimul rând, să strângă fonduri pentru ajutorarea unei fete din Arad cu probleme de auz.

„Prin această acţiune, dorim să adunăm o sumă de bani pentru un copil din Arad, a cărui aparat auditiv costă circa 70-80 de milioane de lei vechi. Suntem la prima ediţie a acestui eveniment şi pot spune că marele minus este faptul că nu s-a făcut prea multă reclamă. Sperăm totuşi, ca să trezim spiritul civic al celor care vor călca în această zi pragul Filarmonicii”, a declarat Camelia Ioja, organizatoarea evenimentului.

Astfel, organizatorii au oferit, pentru o sumă modică (un leu), vizitatorilor şi nu numai, un pahar de vin fiert, cafea sau ceai.

Totodată au fost organizate trei ateliere pentru copiii prezenţi la eveniment, unul de origami, unul de pictură pe globuri şi nu în ultimul rând pentru colinzi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările