Bărbat bătut de soţie, în centrul Aradului. Reacţia trecătorilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scene violente surprinse în centrul Aradului, unde un bărbat a fost luat la palme de soţia sa, sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor care au filmat bătaia.

În imaginile postate pe reţelele sociale se poate vedea cum femeia îl loveşte cu palmele în zona capului, reproşându-i că a ameninţat că o omoară:

„Cum îţi permiţi, mă, să îmi zici că mă omori?“, îl întreabă femeia în timp ce îl pălmuieşte şi îi spune că o va face până „îşi rupe mâinile“. 

Bărbatul se apără cu scuza că nu şi-ar fi pus în aplicare ameninţările, ba că el ar fi fost primul ameninţat: Tu nu ai spus, mă, că mă scoţi din bloc cu picioarele înainte? Ce, eu pe tine te-am omorât? Nu te-am omorât!“

După un scurt schimb de replici, femeia îl ia la o nouă rundă de palme în timp ce îi strigă „Tu nu mă ameninţi, mă, pe mine“. 

Scena violentă s-a desfăşurat în staţia de autobuz de la Podgoria, fără ca vreunul dintre martori să intervină. În schimb, un trecător a sunat la 112, iar reprezentanţii IPJ Arad au declarat jurnaliştilor de la Arad Online că femeia a fost amendată pentru provocare de scandal. 

Protagoniştii incidentului sunt soţ şi soţie şi locuiesc în oraşul Pecica, potrivit Banatul de Azi. 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite