CONCURS Moş Crăciun te trimite la Disneyland! Transmite-i mesajul tău video ca să-l convingi că meriţi.

Fiecare Moş înscris în competiţie a dus de acasă o carte sau o jucărie pentru copii. În concurs s-au înscris peste o sută de persoane. Au avut loc trei probe: cros de 8,5 kilometri, ştafetă de 8,5 kilometri (categorie la care participanţii nu au fost îmbrăcaţi în costume de moş) şi tradiţionalul maraton al Moş Crăciunilor.

Sutele de cadouri strânse de la participanţi vor ajunge la copii proveniţi din familii cu posibilităţi materiale reduse sau la cei aflaţi în centre de ocrotire ale statului. De asemenea, primii sosiţi au primit şi premii în bani.

Sorin Mâneran a câştigat cea mai importantă probă, cea de cros, dar, mai mult decât atât, împreună cu fratele său Constantin Mâneran au câştigat şi proba de ştafetă. Cei doi s-au impus şi la Semimaratonul Aradului, ambii având multe medalii la consursuri naţionale şi internaţionale.

Actorul Zoltan Lovas a fost cel care a moderat această competiţie organizată de către Asociaţia Educatio, Primăria Arad, ARED, în colaborare cu Poliţia Locală Arad şi Clubul Sportiv Experienţa Multisport.