Artiştii de muzică populară vor să îi salveze viaţa unui băieţel de 11 ani

Artiştii de muzică
populară vor să îi salveze viaţa unui băieţel de 11 ani

Andrei are 11 ani FOTO: Adevărul

Teatrul de Marionete din Arad va găzdui pe data de 9 octombrie 2016 spectacolul caritabil “O şansă pentru Andrei”!. Este vorba despre un băieţel de 11 ani, care este programat pe data 14 octombrie la Szeged în Ungaria pentru o nouă intervenţie chirurgicală pe creier.

Ştiri pe aceeaşi temă

Biletele se vor gasi la Teatrul de Marionete în ziua Spectacolului!

„Vreau să mulţumesc colegilor care au răspuns pozitiv la acest eveniment: Stefan Muntenas, Adriana Pestean, Sorin Branc, Nelu Barna, Iuliana Tatar Iuliana, Simona Briscan, Banda Anca, Ioana Luguzan Roxin, Doru Ciupa, Aurel Budugan, Bogdan Branc, precum şi Ansamblurile de dansuri Arădeana şi Junii Şimandani!”, spune solista Mihaela Suciu.

De asemenea, apropiaţii lui Andrei au cerut ajutorul. 

„Dragii mei, acest copilaş are nevoie de o intervenţie chirurgicală pe creier. În data de 14 octombrie este programat la o Clinica din Seghed Ungaria. Haideţi să-i oferim sprijinul nostru financiar pentru a se bucura şi el de o copilărie şi de o viaţă fericită. Andrei va avea o nouă intervenţie chirurgicală (hernie cerebrala cu atrofie de substanţă cerebrală şi reconstrucţie parţiala de craniu cu titan) la Szeged (Ungaria). Costul operaţiei depăşeşte posibilităţile noastre financiare actuale”, este mesajul apropiaţilor lui Andrei. Cine doreşte să ajute o poate face în conturile deschise la BRD în lei RO27BRDE020SV15864820200
euro RO68BRDE020SV25449540200

 

Vă mai recomandăm: Eveniment de caritate pentru Denis, fiul fotbalistului Cosmin Paşcovici. Copilul este în comă, după ce a luat două infecţii intraspitaliceşti

Tot mai mulţi români se implică în acte de caritate

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările