Aradul se topeşte. Astăzi vom avea temperaturi de aproape 40 de grade la umbră

Aradul se topeşte. Astăzi vom avea temperaturi de aproape 40 de grade la umbră

Mercurul din termometre va ajunge la 37 de grade

Judeţul Arad se află astăzi sub cod galben de caniculă, temperaturile urmând să ajungă până la aproape 40 de grade la umbră. Potrivit ziare.com, în capitală temperatura maximă va ajunge la 33 de grade iar noaptea vor fi 18 grade.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe litoral vremea va fi perfectă pentru plajă. 30 de grade se vor înregistra la Constanţa, Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costineşti şi Năvodari, iar în Vama Veche, 2 Mai, Olimp şi Saturn vor fi 29 de grade. La munte va fi mai răcoare şi spre seara va ploua. La Braşov termometrele vor indica 28 de grade, la Sinaia 24 de grade, la Predeal 27 de grade şi la Buşteni 28 de grade.

În sudul ţării va fi caniculă. Locuitorii din Craiova se vor topi la 35 de grade. Se vor mai înregistra 34 de grade la Slatina şi Alexandria şi 35 la Drobeta Turnu Severin.

Şi mai cald va fi la Arad, unde mercurul din termometre va ajunge la 37 de grade. Vor mai fi 36 la Timişoara, 32 la Cluj Napoca şi 35 la Oradea.

În estul ţării va fi ceva mai bine. 32 de grade la Iaşi, 29 la Suceava, 31 la Botoşani şi 31 la Vaslui.
Şi în alte localităţi se vor înregistra temperaturi ridicate pentru această perioadă. Vor fi 33 de grade la Baia Mare, 33 de grade la Satu Mare, 34 la Deva, 31 la Piteşti, 34 la Ploieşti, 33 la Reşiţa, 30 la Râmnicu Vâlcea, 31 la Brăila, 33 la Giurgiu, 31 la Galaţi, 31 la Tulcea, 30 la Breaza şi 30 la Comăneşti.

 

Vă mai recomandăm: Canicula face fructele şi legumele mai gustoase

Din nou caniculă în Caraş-Severin

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările