Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity: „Avem încă 63 de motive să luptăm”

Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity: „Avem încă 63 de motive să luptăm”

Andrei Găluţ FOTO arhivă Adevărul

Arădeanul Andrei Găluţ, solistul trupei Goodbye to Gravity şi singurul supravieţuitor din formaţie, a transmis un mesaj în care vorbeşte despre tragedia din clubul Colectiv. El transmite că de acum avem încă 63 de motive să ducem lupta mai departe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mesajul a fost citit de Vlad Buşcă, de la Universal Music România, la Gala Metalhead Awards, eveniment în cadrul căruia trupa Goodbye to Gravity a fost premiată cu trofeul „Best Romanian Rock Ambassador”.

„Cei care m-au cunoscut ştiu cât de mult mi-ar fi plăcut să stăm în faţa voastră acum, dar nu a fost să fie aşa. Ştiu că s-a tot discutat despre acel eveniment şi nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente… Momente în care primeşti o palmă crudă de la viaţă, care te pune la pământ, îţi întunecă visele şi ţi-i răpeşte pe cei dragi, fără motiv şi fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine şi sute de alţi oameni minunaţi, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ţinem capul sus şi să mergem înainte atât pentru noi cât şi pentru ei.Vă mulţumesc tuturor, celor care apreciază şi cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem cu bine şi sănătoşi şi la cât mai multe concerte!”, a fost mesajul lui Andrei Găluţ.

Vă mai recomandăm: Solistul trupei Goodbye to Gravity, Andrei Găluţ, a vorbit cu mama sa, pentru prima dată după incendiu

„Premoniţia“ sinistră a solistului trupei Goodbye to Gravity, cu câteva zile înainte de tragedia din Colectiv: „Nu ţinem neapărat să murim aici“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările