A cucerit după 27 de ani de pauză, din nou, podiumurile. Constatin Bişcă are 50 de ani şi o ambiţie de fier

A
cucerit după 27 de ani de pauză, din nou, podiumurile. Constatin Bişcă are 50
de ani şi o ambiţie de fier

Constatin Bişcă are 50 de ani împliniţi FOTO arhivă personală

Constantin Bişcă, arădeanul de 50 de ani, campion pe vremuri la culturism a revenit pe podium. La ultimele două concursuri la care a participat a obţinut primul loc. Asta după o pauză de 27 de ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Atât Constantin Bişcă, cât şi alţi sportivi de la Xox Gym Xox Nutrition s-au întors de la Cupa Libertăţii Memorial Vasile Balmuş” şi ”Classic Florin Teodorescu” cu premii. Concursurile au avut loc, în weekend, la Timişoara, respectv Lugoj.

„Mulţumesc lui Dumnezeu. Din nou locul I master 50 ani. Mulţumesc şi celor care au fost alături de mine, clienţilor din sala mea, soţiei mele care mă susţinut la aceste concursuri şi în pregătirea mea. Tuturor sportivilor ce au fost pe scenă. Am un mare respect pentru ei şi le doresc succes în continuare. Îi mulţumesc şi lui  Florin Teodorescu. Datorită lui am urcat pe scenă la aceste două concursuri. Fiorii competiţiei şi sentimentul de invingător le simţi până în măduva spinării. După 27 de ani de pauză din nou pe scenă. Sentimentele trăite nu se compară cu nimic în lume. Mă simt mai bine ca niciodată. Iubesc acest sport, iubesc ceea ce fac”, a spus Constantin Bişcă.

Rezultatele echipei XOX GYM de la Timişoara:

Masters 40 ani - Ovidiu Mihai Botescu locul II
Masters 50 ani - Constantin Bisca locul I
Men's Phisique - Lorenzo Abbiuso locul II
Bodybuilding - Pava Gym locul II
Bikini Fitness - Diana-Alexandra Darie OPEN locul I

Rezultatele echipei XOX GYM de la Lugoj:
Masters 40 ani - Ovidiu Mihai Botescu locul II
Masters 50 ani - Constantin Bisca locul I
Men's Phisique - Lorenzo Abbiuso locul II
Bodybuilding - Pava Gym locul III
Bikini Fitness - Diana-Alexandra Darie OPEN locul I


Echipa XOX FOTO: arhivă personală

„Ţin să mulţumesc echipei XOX Gym pentru toată susţinerea. Două zile de concurs în urma cărora am fost clasată pe locul I atât la categoria mea: +165 cm cât şi la OPEN!!”, declară Diana-Alexandra Darie.

Constantin Bişcă a practicat culturismul o perioadă, apoi după Revoluţie s-a apucat de altceva, însă în urmă cu şase ani a revenit în acest sport şi şi-a deschis una dintre cele mai moderne săli din zonă. A fost un vis de-al lui încă de când era copil. După o pauză de mulţi ani acesta a început antrenamentul şi participarea la competiţii. 

Mai puteţi citi: A riscat tot pentru a avea propria sală de sport. La 50 de ani doreşte să cucerească podiumurile din nou

Un arădean a obţinut locul I la un concurs de fitness şi culturism

citeste totul despre: