Şcoala de Judo C.S.M. Arad, din nou pe primul loc

Şcoala de Judo C.S.M. Arad, din nou pe primul loc

Zilele trecute la Drobeta Turnu Severin s-a desfăşurat finala Campionatului Naţional de judo Ne-waza (luptă doar la sol) la nivelele de vârstă: U12, U14 şi U16, masculin şi feminin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sportivii de la C.S.M. Arad sub conducerea antrenorului Dorin Drimbe, au avut o comportare remarcabilă, fiind prezenţi doi dintre ei pe podiumul de premiere.

În finala categoriei U-14, +66 kg, Calmar Gabriel aduce titlul de Campion Naţional la Arad. El este pentru a doua oară campion national anul acesta şi tot pentru a doua oară campion la aceasta probă de luptă la sol, (primul titlu obţinut în anul 2015 şi vicecampion în anul 2016)

Medalia de bronz la U-14, +57kg a fost obţinută de judoka Ciopraga Andreea, şi ea este pentru treia oara când obţine medalia de bronz la această probă de luptă la sol.

Au pierdut meciul pentru medalia de bronz Mercea Cristiana şi Halic Larisa.

“Sunt foarte mulţumit, de modul în care s-au prezentat sportivii noştri la aceste Campionate Naţionale, fiind o proba foarte grea deoarece din cele 10 categorii de greutate au fost doar 4 sau 5 categorii de grutate. Din cei sase judoka patru  s-au luptat pentru medalie. Vrem să-i mulţumin domnului Utu Koppandi care ne-a ajutat  să efectuăm această deplasare şi să le mulţumim părinţilor  care au crezut în noi,  care ne-au susţinut , deasemenea le mulţumim pentru toată împlicarea de care au dat dovadă în acest an competiţional. Sincere felicitări pentru rezultatele obţinute şi mult succes la finala de la Ploieşti, de la nivelele de vârstă U-15, U-13, U-11, care va avea loc peste două săptămâni!”, spune  Dorin Drimbe

 

Vă mai recomandăm: Judoka de la CSM Arad din nou pe tatami

Secţia de judo a CSM Arad numără performanţele primei jumătăţi a anului 2017

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările