VIDEO Reportaj filmat în sărăcia cruntă a Teleormanului: „Aici nu-l avem decât pe Dragnea“

VIDEO Reportaj filmat în sărăcia cruntă a Teleormanului: „Aici nu-l avem decât pe Dragnea“

Doi tineri jurnalişti au realizat un documentar filmat în judeţul Teleorman, urmărind un traseu al proprietăţilor mediatizate ca aflându-se în proprietatea liderului PSD, Liviu Dragnea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mădălina Roşca şi Paul Arne Wagner au publicat pe contul de Youtube "Passport Productions" un reportaj realizat în mai multe localităţi din Teleorman despre care localnicii spun că sunt controlate în totalitate de liderul PSD, Liviu Dragnea.

În prezentarea reportajului, cei doi jurnalişti spun: „Pe străzile din Teleorman, pavate cu multe milioane de către Tel Drum, întâlneşti sate aşezate în peisaje fermecătoare, dar cu jumătate dintre case goale, părăsite de locuitorii care au hotărât să dea o şansă vieţii lor în alte judeţe sau în străinătate, pentru că, aşa cum spun cei care încă mai rezistă, singurul pentru care mai poţi lucra in Teleorman este Dragnea, impersonat fie de Tel Drum şi companiile-surori, fie de administraţia publică“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările