VIDEO Protest faţă de PSD în fieful lui Liviu Dragnea. Oameni revoltaţi s-au adunat în faţa Hotelului Turris, simbolul puterii economice a familiei şefului PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine de la protestul din Turnu Măgurele  FOTO: Liber în Teleorman
Imagine de la protestul din Turnu Măgurele  FOTO: Liber în Teleorman

Zeci de oameni au ieşit să protesteze miercuri seară, 27 februarie, în localitatea teleormăneană Turnu Măgurele, faţă de PSD şi de Liviu Dragnea.

Protestul a început de la ora 18.00, în faţa Hotelului Turris. Lozincile ”PSD, ciuma roşie”, ”Cu hoţii la puşcărie”, ”Kovesi, nu uita, noi suntem de partea ta” s-au auzit pentru prima dată, anul acesta, miercuri, 27 februarie, pe străzile din Turnu Măgurele.

Potrivit publicaţiei Liber în Teleorman, circa 50 de oameni s-au adunat în faţa Hotelului Turris din Turnu Măgurele, ”simbol al puterii economice a familiei Dragnea”.

„Curajul primilor 50 de teleormăneni care protestează anul acesta în judeţul lor este extraordinar de mare, pentru că autorităţile din Turnu deja reacţionează la ceea ce se întâmplă şi încearcă să-i determine pe protestatari să se oprească. Dar ei nu o fac. Celor 50 li se mai alătură pe drum şi alţii, iar toţi strigă la unison că nu mai cred în Liviu Dragnea, că PSD a nenorocit oraşul şi că oamenii trebuie să fie de partea justiţiei. Totul se întâmplă după ce câteva persoane din Turnu Măgurele au anunţat pe o reţea de socializare că intenţionează să protesteze în cursul zilei de astăzi, în faţa hotelului Turris, simbolul puterii economice a familiei Dragnea“, notează publicaţia citată.

Imagini de la protest CREDIT VIDEO Youtube Carmen Dumitrescu

Alexandria



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite